Haagsche kunsthandel, kroonluchters, the art of living, project

  • Haagsche Kunsthandel
  • Nachtegaalspad 2
  • 3651 LM Woerdense Verlaat
  • Contact:
  • Tel.: +31 (0)172 409484
  • E-mail: info@haagschekunsthandel.nl

Groot project in België | Haagsche Kunsthandel

In een prachtig monumentaal pand met marmer en oude elementen hangen de eye-catchers van de Haagsche Kunsthandel. Dit monumentale pand vormt de basis voor de kroonluchters. Haagsche Kunsthandel is een familiebedrijf en heeft door de jaren heen veel kennis en vakmanschap opgebouwd, met als specialiteit: kroonluchters. Een kroonluchter van Haagsche Kunsthandel is dan ook een echte toevoeging aan jouw interieur.

Eyecatcher in de hal

In de hal van dit monumentale pand hangt een ware eyecatcher. Een kroonluchter met een doorsnede van maar liefst 180 cm! Gemiddeld is een kroonluchter 80 – 90 cm. Door al het kristal weegt de kroonluchter meer dan 100 kilo. Het was een ware uitdaging om deze kroonluchter te installeren. Met een gewicht van 100 kilo doet Haagsche Kunsthandel dit altijd in etappes. De kroonluchter wordt zonder kristal aan het plafond bevestigd. Vervolgens installeert Haagsche Kunsthandel de kroonluchter met al het kristal als die pas hangt. Dit zorgt ervoor dat het kristal niet kan breken en niemand door zijn rug gaat.

Maria-Theresia

Een welbekende kroonluchter van Haagsche Kunsthandel is de Maria Theresia. Het tijdloze model blijft erg populair. Deze kroonluchter straalt zowel klasse als luxe uit. Deze kroonluchter is goed te combineren in zowel een moderne als klassieke ruimte. De Maria Theresia hangt in de slaapkamer van dit monumentale pand, boven een leuk zitje bij de openhaard. In de badkamer hangt een prachtige kroonluchter boven het bad.

Haagsche kunsthandel, kroonluchters, the art of living, project

Franse zakkroonluchter

In de salon hangt de Franse ballen zakkroonluchter. De Franse zakkroonluchter is gemaakt van de meest hoogwaardige materialen. Deze kroonluchter straalt zowel schoonheid als luxe uit. Dit komt door de combinatie van de kleur goud met kristal.

Haagsche kunsthandel, kroonluchters, the art of living, project

Floating Crystal Chandeliers

In de keuken hangt de Floating kroonluchter in een strakke uitvoering. Hierbij hangen de lampen los aan dunne ijzeren draden. De loshangende elementen van de kroonluchter worden verlicht met LED-armatuur. Deze kroonluchter heeft een wit armatuur en gouden accenten op de kaarsen van de Floating.

Voor meer informatie kan je kijken op:

www.kristallenlusters.be

www.kristalboerderij.nl 

www.groenensteyn.nl 

 

Tekst: redactie The Art of Living
Fotografie: Haagsche Kunsthandel

_____

____

Meer projecten bekijken van Haagsche Kunsthandel?