Kris Deneckere

Kris Deneckere uit Merelbeke heeft er, sinds zijn opleiding aan het KASK in Gent, intussen reeds 20 jaar beroepservaring op zitten. Aan het begin van zijn carrière leerde hij de finesses van het vak bij grote namen als Top Mouton en Descamps, een waardevolle ervaring waar hij nog steeds kan uit putten.

Informatie over Kris Deneckere


slider1
slider2
slider3
slider4
slider5
slider6
previous arrow
next arrow

Vaste kern

Hij creëert interieurs voor zijn klanten, niet als showcases voor zichzelf. Luisterbereidheid en empathie zijn daarbij doorslaggevend. Ook de technische insteek is voor hem belangrijk. Wat baat het immers om een mooi concept te ontwikkelen als het technisch niet uitvoerbaar is? Vandaar dat hij het liefst zelf de projecten uitvoert van A tot Z, samen met een vaste kern van ervaren en betrouwbare aannemers.

Verschillend aanbod

Kris Deneckere ontwerpt graag strakke, uitgepuurde en tijdloze interieurs op basis van een bewust gelimiteerde materiaalkeuze, maar toch voorzien van de nodige warme en sfeervolle toetsen. Hij schoolde zich ook bij tot lichtadviseur en beschikt over een ruime eigen collectie aan stoffen voor raamdecoratie en meubelbekleding. Ook los meubilair, verlichtingsarmaturen, tapijten en woonaccessoires maken deel uit van zijn aanbod.