KOVE Interieurarchitecten

KOVE interieurarchitecten bestaat uit Veerle en Koenraad. Samen werken zij al 15 jaar als interieurarchitecten en maken de mooiste projecten. Een positief aspect aan dit koppel is dat hoewel ze heel nauw samenwerken toch ieder zijn eigen taakverdeling heeft.

Ruimtes op elkaar afstemmen

Zo is Veerle van het inbrengen van sfeer en materialisatie en Koenraad richt zich op het balans in de belijningen en op de technische kant. Op deze manier blijf je niet alleen de opdrachtgever verrassen maar ook elkaar. Je kan elkaar inspireren waardoor er de meest unieke ideeën ontstaan. Ze kijken naar het geheel om de ruimtes op elkaar af te stemmen en te kijken of er een balans heerst. ”Vloeren, kleuren en verlichting bepalen hoe je een ruimte beleeft.” Aldus Veerle.

Maatwerk in het interieur

Voor Veerle en Koenraad is het enorm belangrijk dat er eerst naar de woning zelf gekeken wordt. Sommige woningen hebben veel meegemaakt en zijn beschadigd. Dit betekend niet persé dat het een minpunt is, vaak kan het de sfeer in huis tekenen en wordt het juist een prachtige toevoeging. Het interieur moet natuurlijk aansluiten bij het uiterlijk en vormgeving van de woning. In combinatie met de wensen van de bewoners creëert het ontwerpers koppel leefruimtes die een verhaal vertellen. Zoals Veerle en Koenraad zeggen; ”Mensen zijn niet het gemiddelde, ze zijn uniek”. Dit is de reden dat er vaak gebruik wordt gemaakt van maatwerk, iedereen moet zich thuisvoelen in zijn of haar eigen woning en met op maat gemaakte meubelen past dit precies in gewenste behoeften.

___

Meer projecten van KOVE interieurarchitecten zien?

Interieur Make-over

In deze gerenoveerde nylonkousenfabriek is een prachtig werk en woon gelegenheid geplaatst. Veerle en Koenraad van KOVE interieurarchitecten hebben hier zelf in het begin ook gewoond maar tegenwoordig kan de loft worden verhuurd. De ruimte zien zij als een uithangbord van hun zaak. Een ruimte waar geleefd wordt met eigen indeling en eigen spullen. Dit is wat klanten trekt en was hen direct thuis laat voelen.

Karakteristiek interieur

Door het plaatsen van persoonlijke ontwerpen, hebben Veerle en Koenraad een dosis karakter toegevoegd aan het interieur. Deze woning is deel van een oud herenhuis in Antwerpen. Het appartement was helemaal uitgeleefd, maar Veerle en Koenraad toverde de woning om tot een appartement vol met karakter.

Renovatie

De nieuwe eigenaar besliste om het in zijn oorspronkelijke grandeur te herstellen en nam hiervoor KOVE interior architects uit Sint-Niklaas in de arm. Deze grote renovatie resulteerde in een appartement waarin oud en nieuw vreedzaam samengaan. Dat houdt in dat er nog steeds prachtige omlijstingen te vinden zijn op muren en plafonds, maar ook stalen deuren en moderne verlichting.

kove interieurarchitecten

KOVE Interieurarchitecten


” We zoeken in onze interieurs geen spektakel, we willen juist dicht bij het gebouw blijven”

___

 

Contactgegevens:

  • KOVE Interieurarchitecten
  • Lindenstraat 90
  • 9100 Sint-Niklaas

 


Web editor: Media team     |

Datum: 19 | okt | 2020


Tags: , , ,

Gerelateerde artikelen

Hemels Wonen

Hemels Wonen


Of het nu gaat om nieuwbouw, een verbouwing of de styling van een nieuw interieur.

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media

error: Content is protected !!