KOVE Interieurarchitecten

KOVE interieurarchitecten bestaat uit Veerle en Koenraad. Samen werken zij al 15 jaar als interieurarchitecten en maken de mooiste projecten. Een positief aspect aan dit koppel is dat hoewel ze heel nauw samenwerken toch ieder zijn eigen taakverdeling heeft.

Informatie over KOVE Interieurarchitecten


Ruimtes op elkaar afstemmen

Zo is Veerle van het inbrengen van sfeer en materialisatie en Koenraad richt zich op het balans in de belijningen en op de technische kant. Op deze manier blijf je niet alleen de opdrachtgever verrassen maar ook elkaar. Je kan elkaar inspireren waardoor er de meest unieke ideeën ontstaan. Ze kijken naar het geheel om de ruimtes op elkaar af te stemmen en te kijken of er een balans heerst. ”Vloeren, kleuren en verlichting bepalen hoe je een ruimte beleeft.” Aldus Veerle.

Maatwerk in het interieur

Voor Veerle en Koenraad is het enorm belangrijk dat er eerst naar de woning zelf gekeken wordt. Sommige woningen hebben veel meegemaakt en zijn beschadigd. Dit betekend niet persé dat het een minpunt is, vaak kan het de sfeer in huis tekenen en wordt het juist een prachtige toevoeging. Het interieur moet natuurlijk aansluiten bij het uiterlijk en vormgeving van de woning. In combinatie met de wensen van de bewoners creëert het ontwerpers koppel leefruimtes die een verhaal vertellen. Zoals Veerle en Koenraad zeggen; ”Mensen zijn niet het gemiddelde, ze zijn uniek”. Dit is de reden dat er vaak gebruik wordt gemaakt van maatwerk, iedereen moet zich thuisvoelen in zijn of haar eigen woning en met op maat gemaakte meubelen past dit precies in gewenste behoeften.