slider2
slider3
slider
slider1
previous arrow
next arrow
  • KOVE Interieurarchitecten
  • Lindenstraat 90
  • 9100 Sint-Niklaas

KOVE Interieurarchitecten | Loft interieur

KOVE interieurarchitecten bestaat uit een samenwerking tussen Veerle en Koenraad. Het duo oefent al 15 jaar samen het vak interieurarchitect uit en mogen dan ook de mooiste projecten realiseren. Door de nauwe en lange samenwerking is de takenverdeling ingedeeld op basis van ieders kwaliteiten. Samen hebben ze een prachtige make-over gerealiseerd, met als resultaat een stoer loft interieur.

Veerle legt de focus op het creëren van sfeer in een woning het materiaalgebruik daar omheen. Koenraad richt zich vooral op het creëren van mooie zichtlijnen voor balans in de woning en neemt de technische kant ook op zich. Door de verdeling zorgt het duo voor verrassende eindresultaten. Tijdens de processen inspireren Veerle en Koenraad elkaar, en komen zo tot een harmonieus geheel. Het duo kijkt naar alle factoren die voor een sfeervolle beleving zorgen.

Loft interieur

Het bureau van Veerle en Koenraad is gevestigd in de Nylønfabrik. Maar omdat het gebouw te groot was voor KOVE interieurarchitecten, hebben ze ervoor gekozen om, naast de showroom, ook ruimte te maken voor een co-working space. Aan het gebouw is goed terug te zien dat het een lange historie kent. Zo zie je de grove details in het loft interieur terugkomen. Hierdoor ontstaat er een authentieke en geleefde sfeer. Voor KOVE draait het bij een project om het karakter van het pand. Hier wordt dan ook in deze make-over de focus op gelegd. Het loft interieur straalt een fijne sfeer uit, waarmee het doel van Veerle en Koenraad succesvol is bereikt.

interieur make-over, kove interieurarchitecten, the art of living, Loft interieur


kove interieurarchitecten

KOVE interieurarchitecten


“We zoeken in onze interieurs geen spektakel, we willen juist dicht bij het gebouw blijven.”

Bekijk hier alle projecten van KOVE interieurarchitecten!