Kookeiland, keuken, moderne keuken, Culimaat

  • Culimaat High End Kitchens
  • De Enst 7
  • 5258 BM Berlicum

Kookeiland met uniek design | Culimaat 

Deze prachtige gelijkvloerse villa heeft een oogstrelend interieur. Strakke lijnen en geometrische vormen voeren de boventoon en worden in de gehele woning doorgetrokken. Zo wordt er ook in de keuken gespeeld met hoeken en lijnen, het kookeiland is hierdoor een prachtige eyecatcher geworden.  Verder wordt er veel gebruik gemaakt van natuurlijke tinten en materialen die samen met de geometrische vormen voor een interessant lijnenspel zorgen. Dit heeft een enorm ruimtelijk gevoel als gevolg.

Kookeiland, keuken, moderne keuken, Culimaat

Eyecatcher van de woning

Het kookeiland in deze strakke, witte keuken is gemaakt van het materiaal Corian®. Dit materiaal is ontzettend sterk, vlek-, kras- en hittebestendig en heeft een naadloos uiterlijk. Verder is er gekozen voor een grote houten kastenwand die volledig op maat gemaakt is voor deze ruimte. Het hout van deze kastenwand is in speciale donkere beits gerealiseerd, wat een exclusief uiterlijk geeft. Ook de apparatuur van Miele en Bora is in deze kastenwand weggewerkt. En om ervoor te zorgen dat de kastenwand niet te zwaar oogt is er een lichtstraat van onder naar boven om de kastenwand geplaatst. Deze lichtstraat houdt het luchtig, accentueert ruimtelijkheid en geeft daarnaast ook nog een exclusieve touch aan het geheel.

Middelpunt van de woning

Voor velen is de keuken het middelpunt van de woning. Dit is de plek waar men samenkomt om na te praten over de lange dag die er weer op zit. Het is de plek waar met elkaar wordt gegeten en nog lang wordt nagetafeld met vrienden en familie. Culimaat vindt het belangrijk dat het hart van de woning volledig aansluit bij wat het gezin nodig heeft. De expertise wat betreft praktische inrichting, unieke designs en stijlvolle realisatie maakt Culimaat een echte specialist op het gebied van maatwerk keukens.

 

Tekst: Charlotte Adriaansen
Fotografie: Culimaat

____

moderne keuken, culimaat, witte keuken, modern interieur, the art of living,

____

Meer projecten bekijken van Culimaat High End Kitchens?