Kookeiland, Keuken, Eric Kuster, Culimaat, Culimaat High End Kitchens, Metropolitan Luxury

  • Deurenleverancier
    Bod’or
    Someren (NL) | www.bodor.nl

Landhuis met metropolitan kookeiland | Eric Kuster & Culimaat

Omdat de keuken een ruimte is om samen te komen en het dagelijks wordt gebruikt, heeft het een belangrijke positie in een woning. Daarom is het van belang dat de keuken ook echt als een thuis voelt en een fijne sfeer met zich meebrengt. Dit kan teweeg worden gebracht door verschillende elementen toe te voegen zoals bijvoorbeeld een kookeiland.

Een kookeiland is namelijk niet alleen goed voor het snijden van de groenten, maar kan ook worden gebruikt als tijdelijke werkplek of eettafel. Waar de meeste mensen dan ook denken dat het alleen in een grote ruimte past, is het zo dat het echt in bijna elk interieur past. Om meer inspiratie op te doen over de mogelijkheid voor een kookeiland, licht de Art of Living een prachtige keuken uit. Laat je inspireren en lees snel verder!

Kookeiland met marmeren blad

Eric Kuster heeft in samenwerking met Culimaat High End Kitchens in dit landhuis een royale leefkeuken met kookeiland gerealiseerd. De op maat gemaakte keuken is op de begane grond een echte eyecatcher dankzij de aansprekende metropolitan stijl, wat onder andere goed terug te zien is in het marmeren keukenblad. Het blad loopt over de gehele lengte van het kookeiland waarbij het aan de kant van het zitgedeelte lijkt alsof het zweeft, omdat hier maar één grote metalen tafelpoot onder staat. In tegenstelling tot de andere kant, wat meer betrekking heeft op het kookgedeelte. Hier is onder andere de kraan op gesitueerd en zijn er een aantal kasten en apparatuur onder weggewerkt wat mede de uitstraling geeft van de combinatie innovatie en excellent vakmanschap.

Kookeiland, Keuken, Eric Kuster, Culimaat, Culimaat High End Kitchens, Metropolitan Luxury

Kookeiland, Keuken, Eric Kuster, Culimaat, Culimaat High End Kitchens, Metropolitan Luxury

 

Metropolitan interieur

De keuken bestaat daarnaast nog uit twee grote kastenwanden, waartussen twee grote stalen deuren zijn gesitueerd. Deze kasten hebben exact dezelfde kleur gekregen als de bergmeubels onder het kookeiland, wat tevens ook goed samengaat met de kleur van de stoelen aan de kant van het zitgedeelte. Omdat alles uit hetzelfde kleurenpalet is opgebouwd en feilloos op elkaar aansluit, zijn er een aantal accessoires toegevoegd. Zo komt het aansprekende metropolitan interieur nog nét iets mee tot zijn recht. Een prachtige, grote lamp en een blad vol kaarsen in roze kleuren maken de keuken dan ook helemaal af.

Kookeiland, Keuken, Eric Kuster, Culimaat, Culimaat High End Kitchens, Metropolitan Luxury

 

 

Tekst: Marieke Mulder
Fotografie: Fotografie Evenbeeld

____

Ben je benieuwd naar de hele woning?