slider1
slider2
slider3
slider4
previous arrow
next arrow

Klou Architecten

Veelzijdig

Klou Architecten, gevestigd te Roeselare, is een veelzijdig architectenkantoor dat in 2019 is opgericht door Thijs Mertens en Jeroen Vantieghem. De twee architecten kennen elkaar al sinds 2014 en hebben dankzij hun jarenlange samenwerkingen een hechte band met elkaar opgebouwd. Ze zijn feilloos op elkaar ingespeeld en vullen elkaar uitstekend aan. Het duo bundelt zijn kennis, inzicht en visie om van uw wensen werkelijkheid te maken. 

Begeleiding

Klou Architecten begeleidt u gedurende het hele proces, van de eerste pennenstreken tot de aankleding van uw woning. Iedere klant en elk project verdienen de volle aandacht en de nodige tijd. Of het nu gaat om nieuwbouw, herbouw, een kleinschalige renovatie of een complexe verbouwing. Dankzij innovatie en vernieuwing op het gebied van duurzaamheid, materiaalgebruik en ruimte levert Klou Architecten state-of-the-art werk: architectuur die warm, licht, krachtig en tijdloos is – en uiteraard volledig naar uw wensen.  

 

___

Alle projecten van Klou Architecten bekijken?

 

Moderne landelijke villa

Een onopvallende jaren-’90 woning, weggewerkt achter een grote haag, die de voormalige bewoners al het zicht ontnam. Klou Architecten zag de potentie van de woning in deze omgeving.

Klou Architecten

Klou Architecten


Klou Architecten state-of-the-art werk!

 

___

Contactgegevens:

  • Klou Architecten
  • Stationsdreef 115
  • 8800 Roeselare


Web editor: Media team     |

Datum: 18 | feb | 2021


Tags:

Gerelateerde artikelen

Joachim Pevenage

Joachim Pevenage


Joachim Pevenage vertaalt architectuur op maat in gebouwen die een weerspiegeling zijn van de gebruikers…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media

error: Content is protected !!