Houten vloer, Vloeren Exclusief, the art of living

  • Cosentino The Netherlands
  • Schutsboomstraat 61
  • 5374 CB Schaijk

Klassieke houten vloer | Vloeren Exclusief

In de omgeving van Bilthoven ligt een luxe landhuis. De zorgvuldig gekozen maatvoering, de consequente toepassing van kleuren en zorgvuldige materiaalkeuzes laten zien dat deze villa met veel aandacht is gebouwd. Julita Eysink-Reuder is eigenaar van Buro Go voor interieur, begeleiding en advies bij bouw en verbouwing. Samen met architect Michel ter Braak van Ter Braak Architecten stond ze aan de wieg van het ontwerp en het interieurdesign. Binnen is een heel team van experts aan de slag gegaan voor het neerzetten van de perfecte familiesfeer. De expertise van Vloeren Exclusief is in huis gehaald voor het leggen van een klassieke houten vloer in de living.

Houten vloer, Vloeren Exclusief, the art of living

Leefbaar

Een voorwaarde voor deze living was dat ze leefbaar moest zijn. De architect heeft uiteraard wel meer in het huis weten te brengen dan alleen dat. De mooie zichtlijnen vanuit de keuken bijvoorbeeld komen ook in de woonkamer terug. Door de vele ramen is de verbinding tussen binnen en buiten nergens ver weg. Deuren en ramen zijn ook hier symmetrisch ten opzichte van elkaar geplaatst. Ook in deze ruimte is het kleurenpalet matzwart, wit en grijs. De warme, houten vloer is dan een zeer welkome gast die wat kleur in de ruimte brengt, zonder meteen te domineren. De vloer is een parket van brede eikenhouten planken. De hoge plinten in de woning geven het geheel de allure van een jarendertigwoning.

Passie voor hout

VloerenExclusief is al méér dan 20 jaar dé specialist in maatwerk parketvloeren voor betaalbare prijzen. Van A tot Z wordt alles verzorgd, waarbij vakmanschap en kwaliteit de rode draad zijn. Hun oog voor detail en verzorgde afwerking zorgen ervoor dat jouw eikenhouten vloer zich onderscheidt van alle andere vloeren. Mooi hoeft niet duur te zijn. Overtuig jezelf gerust van de betaalbare exclusiviteit. Door rechtstreekse houtimport en productie grotendeels in eigen hand te houden, zijn ze namelijk in staat deze stelling waar te maken.

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Dré Wouters

____

____

Meer projecten van Vloeren Exclusief bekijken?