Interieurontwerp, Hemels Wonen, The Art of Living

  • Hemels Wonen
  • Koperslager 1
  • 5521 DE Eersel
  • Tel: +31 (0) 497 769 001

Karakteristiek interieurontwerp voor luxueus appartement | Hemels Wonen

Deze karakteristieke Fabrikantenvilla uit 1840 is omgetoverd tot een chic en luxueus appartement, voorzien van alle hedendaagse gemakken. Het pand kenmerkt zich door de sobere classicistische stijl die in het interieurontwerp is doorgevoerd met een moderne touch. De kunstwerken van de bewoners zijn een van de uitgangspunten voor dit ontwerp. Door de prominent aanwezige kunst te bundelen tot galeriewanden en te kiezen voor een lichte basis, komen de schilderijen tot zijn recht en versterken deze het interieur, met als eindresultaat een harmonieuze woning met kunst als statement. 

Interieurontwerp, Hemels Wonen, The Art of Living

Uitnodigend en rustgevend

De grote living wordt bijzonder uitgelicht door de designerlampen. De living en de aangrenzende leeshoek zijn de ideale plekken om tot rust te komen. De leefkeuken is meteen uitnodigend. Het marmer van het keukeneiland in combinatie met de designverlichting en designmeubelen maakt dat dit een statig en bijzonder appartement is. Veel grote basiselementen zoals de kleuren van de wanden, de bank en het vloerkleed is gegrepen uit een ton sur ton invalshoek. De kleuren zijn hetzelfde, waardoor ze juist elkaar omarmen. De rust die je hiermee creëert past heel goed bij de functie van de living. Hierdoor komt juist de kunst, die voornamelijk verzameld lijkt te zijn op één grote wand, veel beter uit de verf. Het is vanuit het interieurontwerp een ode aan de creatieve geest en ook de liefhebber ervan.

Meer over Hemels Wonen

Hemels Wonen heeft passie voor het inrichten en regisseren van de totale woonbeleving. Van nieuwbouwwoning tot verbouwing en van spa tot kantoor: voor elke ruimte bieden ze een totaalconcept en een persoonlijke aanpak. Eigentijds design, topmerken, doordachte styling en moderne technieken vormen de essentie van een uitzonderlijke woonsensatie.

Interieurontwerp, Hemels Wonen, The Art of Living

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Hemels Wonen

___

Boerderij inrichting, hemels wonen, modern, landelijk, hout, stalen deuren

___

Meer projecten bekijken van Hemels Wonen?