Renovatie, Kantoor, Huysewinkel Vastgoed
Renovatie, Kantoor, Huysewinkel Vastgoed
Renovatie, Kantoor, Huysewinkel Vastgoed
Renovatie, Kantoor, Huysewinkel Vastgoed
Kantoor renovatie | Huysewinkel Vastgoed
Kantoor renovatie | Huysewinkel Vastgoed
Kantoor renovatie | Huysewinkel Vastgoed
Kantoor renovatie | Huysewinkel Vastgoed
previous arrow
next arrow

Schitterende renovatie | Huysewinkel Vastgoed

Huysewinkel Vastgoed is synoniem voor klanttevredenheid

Huysewinkel Vastgoed is een familiebedrijf dat met kennis, passie en waarden zijn klanten steeds bijstaat in de aankoop en verkoop van het betere vastgoed. Huysewinkel zorgt voor de perfecte bemiddeling bij de aankoop of verkoop van residentieel of investeringsvastgoed van de regio Waasmunster tot en met de regio Gent. En vanaf september ook in Sint-Martens-Latem.

We kijken rond in het recent gerenoveerde Huysewinkel Vastgoed kantoor. Het kantoor heeft een ziel en persoonlijkheid, waar strakke en schitterende Bulo-design samengaan met warme huiselijkheid en geborgenheid. “Dat laatste typeert ook de omgangsvormen tussen klanten en ons”, zegt Xavier de Ruysscher, die de Huyswinkelvestiging in hartje Gent runt. “Zoals we ook een gerichte en selectieve keuze maken bij residentieel of investeringsvastgoed. We gaan als Huysewinkel dan ook niet voor de snelle, grote winst. Klantevredenheid gaat bij ons écht boven alles.”

 

Renovatie, Kantoor, Huysewinkel Vastgoed, Gent

Vestiging Huysewinkel Vastgoed in Gent.

 

Eyecatcher en visitekaartje ineen

Huysewinkel is een referentie in de hogere, residentiële markt. ‘De poort van Waasmunster’, het nieuwe ‘zwevende’ eyecatcher hoofdkantoor in Waasmunster, belichaamt perfect de projecten en topkwaliteit, waar het familiebedrijf voor staat! Een nieuw landmark in het Land van Waas.

 

Renovatie, Kantoor, Huysewinkel Vastgoed

Huiselijkheid wordt verkregen door de grote doorkijkhaard.

 

Bulo meubels
Praktische klasse. In het nieuwe kantoor vind je dit. Grote glaspartijen vergroten de transparantie en ruimtelijkheid, net als de karaktervolle fronten en het terugkerend materiaalgebruik. De fijne detaillering komt ook naar boven in de houten strook in de bureaustoelen, van Bulo meubels. De inbouwkasten, maar ook de burelen en de fronten, zijn uit ARPA Fenix laminaat vervaardigd. Het voordeel van dit zacht aanvoelend materiaal is dat het vingerafdrukbestendig is.

 


“Het moest een open kantoor worden dat karakter en klasse uitstraalt”


Vanuit het plafond springen de verlichtingsarmaturen van Kreon in het oog.

 

Visibiliteit is in onze sector heel belangrijk
Samen met architect Jurgen Van Durme van Divaa Architectenbureau werd er gesleuteld aan het ontwerp, totdat het goed was. “Visibiliteit is in onze sector heel belangrijk, dus dat hebben we vanzelfsprekend meegenomen. Naast een bestaande rustieke villa nog iets rustieks zetten, zou overkill geweest zijn”, duidt Didier. “Het moest een open kantoor worden dat karakter en klasse uitstraalt. Een eyecatcher die perfect aansluit op de stijlvolle panden die Huysewinkel verkoopt.”

 

Renovatie, Kantoor, Huysewinkel Vastgoed

Grote glaspartijen vergroten de transparantie en ruimtelijkheid.

 

Accent
De grote raampartijen accentueren de strakke lijnen van het kantoor. De aluminium profielen rondom, versterken dit geheel en daarnaast staat het ook nog eens schitterend in combinatie met de Afrormosia houten gevelbekleding.

InternO. verzorgde al het interieur maatwerk in beide kantoren.

 

Heerlijke lounge
De benedenverdieping van de villa is voorbehouden als kantoor. In de uiterste hoek van de villa, met zicht op de tuin en op het heerlijke loungeterras, vergeet je bijna dat het alsnog om het kantoor gaat.

Door de gevelafwerking van de villa in dezelfde kleurcombinatie te voorzien, wordt een geheel gecreëerd.

 


“Huysewinkel Vastgoed staat gelijk aan optimale klanttevredenheid”


 

Succesvolle missie
Die missie is in alle opzichten geslaagd. Mede doordat Huysewinkel zich voor elk aspect door een gekende specialist liet bijstaan. Door het niveau van de woning ook als vloerpas te nemen voor het kantoor (vandaar de betonnen sokkel) lijkt het kantoor te zweven. Een effect dat ’s avonds versterkt wordt door de LED lijn, die eronder is aangebracht.

 

Renovatie, Kantoor, Huysewinkel Vastgoed

___

Tekst: Ton Reijnaerts
Fotografie: Huysewinkel