JUMA architects
JUMA architects
JUMA architects
previous arrow
next arrow
Slider

JUMA architects

Juma staat voor Julie en Mathieu. Zij richtten het bureau samen op in 2009. Zij kennen elkaar van hun studie, die ze in 2004 afrondden. Het zijn voornamelijk residentiële woningen voor particulieren die zij ontwerpen, zowel nieuwbouw als verbouwingen. Daarbij is het persoonlijk contact met de opdrachtgever essentieel. Functionaliteit staat altijd op de eerste plaats, maar JUMA architects kijkt verder. Ze proberen de persoonlijkheid van de opdrachtgever te reflecteren.

Ze doen enkel totaalprojecten: zowel architectuur als interieur. “We gaan van ruwbouw tot de handdoek in de badkamer. Klanten kunnen steeds bij één partij terecht voor de volledige afwerking in één stijl. Die wordt overal in doorgetrokken”, zegt Mathieu. De stijl typeert hij als hedendaags, modern en altijd warm.

___

Alle projecten van JUMA architects bekijken?

Penthouse Gent

Een fenomenaal uitzicht over de stad Gent is gecreëerd in dit strakke en moderne penthouse.

Herenhuis

Een donkerder interieur met vele bijzondere details die de woning personaliseren en prachtig maakt.

Moderne villabouw

De nieuwe compositie en structuur van de woning maakt dat deze perfect aansluit op de wensen van de bewoners. De grote raampartijen verzorgen niet alleen veel lichtinval maar geven de woning ook ruimtelijkheid.

 

Mathieu Luyens & Julie van De Keere


“De klant bepaalt welke richting hij uit wil en wij doen suggesties.”

 

 

___

 Contactgegevens:

  • JUMA architects
  • Biezekapelstraat 1b
  • 9000 Gent

 


Web editor: Juultje Peels     |

Datum: 16 | apr | 2018


Tags: , , , , , , ,

Gerelateerde artikelen

Architect Jo Heyens BVBA


Jo Heyens ontwerpt haar woningen van binnen naar buiten. Het resulteert in exquise kwaliteit, maar óók in karakter en individualiteit…

Jelle Vandecasteele


Jelle Vandecasteele Waar collega’s vaak in eerste instantie aan esthetische oplossingen denken, vertrekt Cobras vanuit een brede, overkoepelende visie waarbij de esthetiek logisch voortvloeit uit de functionaliteit en het gegeven van de locatie. Cobras wil zijn klanten bewust maken en wijzen op het belang van het inzetten van de juiste middelen om hun toekomstige doelen […]

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media

error: Content is protected !!