Thuis fitness, Technogym, Sporten, Design fitnessapparaten, Innovatief

  • Technogym
  • Ikaroslaan 25
  • 1930 Zaventem

Je eigen thuisgym | Technogym

Een thuisgym hebben is de droom van iedereen die regelmatig sport. Veilig en comfortabel thuis trainen, 24/7. Wat als je daar nou een personal trainer bij hebt, virtueel, voor net dat extra duwtje in de rug? Beeld je eens in, een ruimte thuis met high-end kracht- en cardioapparatuur van Technogym, jouw favoriete muziek schalt uit de speakers en de Technogym coach motiveert je tot het uiterste. Die jouw doelen kent en jouw wensen. In zo’n thuisgym creëer je echt tijd voor jou, dit is een ruimte waar je werkt aan een gezonde lichaam en geest, een betere houding en een sterk immuunsysteem.

Technogym Coach

De Technogym coach is onderdeel van de nieuwe technologie Technogym Live en is standaard op onze robuuste, elegante Personal Line. Samen stel je je eigen gepersonaliseerde trainingsserie samen, 1 serie biedt 6 trainingssessies die begeleid worden door de coach. Zo beleef je gegarandeerd een volledig persoonlijke sportervaring. Hij coacht je elke dag door verschillende trainingen gebaseerd op je voorkeuren, behoeftes, wensen, doelen en favorieten.

Thuis fitness, Technogym, Sporten, Design fitnessapparaten, Innovatief

Haal doelen

Train op basis van een specifieke doel, de digitale coach motiveert en helpt je beter te trainen. Volg intuïtieve oefeningen onder leiding van de coach, gebaseerd op verschillende doelen en intensiteit. Afvallen, conditie verbeteren, fit worden, sterker worden en ruimte in je hoofd creëren, het wordt allemaal makkelijk, leuker en beter haalbaar met de Technogym coach.

En, terwijl je traint heb je volop entertainment: geniet van levensechte outdoor tracks, door prachtige natuur of steden wereldwijd. Kijk tv of Netflix, check je social media of het nieuws. Mail of Zoom. Alles kan.

 

Personal Line

Personal Line omvat premium design fitnessapparaten voor cardio- en krachttraining thuis. De cardiolijn bestaat o.a. uit Bike Personal, Cross Personal en Run Personal. De kracht omvat onder meer Rack Personal en Bench Personal. Kies je voor de fitnessapparatuur van Technogym, kies je naast kwaliteit en duurzaamheid, voor de nieuwste technologie en hoogwaardig Italiaans design.

Voor meer informatie: www.technogym.com

Tekst: Technogym
Fotografie: Technogym

____

____

 Meer projecten bekijken van Technogym?