JASNO

Ze zijn stijlvol, tijdloos, functioneel en een pronkstuk bij elk raam en in elk interieur. De shutters van JASNO passen voor elk badkamerraam, dakraam, draai-kiep-raam, in de serre en erker, of deze nu hoekig of rond is. Maar ze hebben nog meer toepassingen: shutters kunnen ook toegepast worden als openslaande deuren of als kastdeuren. Alles kan met de shutters van JASNO!

Projecten van JASNO

Informatie over JASNO


JASNO shutters in Leyhoeve
Houten jaloezieën van JASNO met Somfy bediening | Foto: Smile Fotografie
Sfeervol interieur met JASNO shutters | Foto: Tom Bendix | Interieurarchitect: Pronkstuk
Houten jaloezieën van JASNO maken deze loft helemaal af | Foto: Dré Wouters
Zwarte shutters van JASNO geven sfeer aan de keuken | Foto: Smile Fotografie
JASNO shutters in restaurant Wiesen, Eindhoven | Foto: Smile fotografie
JASNO shutters in restaurant Leyhoeve, Tilburg | Foto: Dré Wouters
JASNO shutters in restaurant Leyhoeve, Tilburg | Foto: Dré Wouters
Shutters van JASNO geven licht aan elk interieur
Shutters ideaal voor speciale raamvormen én in de badkamer | Foto: Smile Fotografie
Shutters ideaal voor speciale raamvormen én in de badkamer | Foto: Smile Fotografie
Shutters van JASNO geven licht aan elk interieur | Foto: Smile Fotografie
Shutters van JASNO geven licht aan elk interieur | Foto: Smile Fotografie
previous arrow
next arrow
 

Shutters, het paradepaardje van Jasno

Maatwerk is standaard bij JASNO. Alle shutters worden op maat gemaakt, zijn leverbaar met of zonder verticale bedieningsstok in verschillende lamelmaten en met diverse opties, zoals een vouw- of schuifrail, scharnierende of geschakelde panelen en bediening via een lat of via de lamellen zelf. Het opvallendste kenmerk aan de JASNO shutters valt juist niet op: de verzonken scharnieren. Deze zijn verborgen in de zijstijl van het shutterpaneel. Ze geven de shutters een strakke, eigentijdse look en zijn ijzersterk.

Ieder type zijn eigen unieke eigenschappen
JASNO heeft vier verschillende typen shutters. De Primewood shutters zijn van hout gemaakt en zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Ze zijn geschikt voor alle raamvormen. Voor een stoere en robuuste look laat je ze zandstralen. Ecowood shutters zijn gemaakt van samengeperste houtvezels. Deze zijn geschikt voor rechte en schuine ramen. Ze zijn uitstekend te combineren met de Primewood shutters. De plus van Ecowood Plus shutters staat voor twee extra plus- punten: de verstelbare lamellen zijn vervaardigd uit ABS materiaal, een kwalitatief hoogwaardig kunststof waardoor de shutters nog breder gemaakt kunnen worden, en ze zijn leverbaar in achttien lakkleuren. Nieuw zijn de Aqualine shutters. Hét kenmerk hiervan is dat ze waterproof zijn. De waterproof lak beschermt tegen vocht, waardoor de shutters een perfecte oplossing zijn voor ramen in vochtige ruimtes, zoals badkamers, wellnessruimtes en keukens. Ook de Aqualine shutters zijn volledig gemaakt van ABS, wat eenvoudig in model gebogen kan worden. Daardoor zijn deze ook in speciale raamvormen leverbaar. Ze zijn te koop in populaire wit- en crèmekleuren.

Neem een kijkje in de showroom
Naast shutters heeft JASNO ook houten jaloezieën, verticale lamellen en vouwgordijnen in het assortiment. Wil je zien wat het bedrijf allemaal te bieden heeft en inspiratie opdoen? Kom dan eens naar de showroom in Eersel, waar de raamdecoratie in diverse uitvoeringen te zien is. Je kunt er niet direct kopen, maar je kunt er wel oriënteren en je goed laten adviseren. Kijk voor alle verschillende verkooppunten op de website. Er zit er altijd wel één in de buurt. Ook bij de diverse dealers kun je deskundig advies krijgen en je kunt er terecht voor meet- en montageservice. Alle dealers zijn zorgvuldig door JASNO geselecteerd en opgeleid, zodat je altijd verzekerd bent van kwaliteit en service.

JASNO op zondag
Regelmatig houdt JASNO een speciale zondagopenstelling voor consumenten die zich oriënteren op raambekleding. Voor actuele data, bezoek de website van JASNO: www.jasnoshutters.be/showroom