interieurplan_Selsvillabouw_slideruitgelicht4
interieurplan_Selsvillabouw_slideruitgelicht2
interieurplan_Selsvillabouw_slideruitgelicht1
interieurplan_Selsvillabouw_slideruitgelicht3
previous arrow
next arrow

Verbluffende villa met gedegen interieurplan | Villabouw Sels

Een harmonieuze mix van moderne en warme elementen. Zo laat deze schitterende villa zich in het kort omschrijven. Zowel het ontwerp van de architectuur alsmede de bouwrealisatie staan op naam van Villabouw Sels, die al decennialang hoogwaardige villa’s ontwerpt en bouwt in elke gewenste stijl. Steven van Dooren Interieurarchitectuur vulde het geheel aan met een hoogwaardig interieurplan. De villa is gecompleteerd met een fantastische tuin, die qua uitstraling een perfecte toevoeging vormt op de woning. Het resultaat is een verbluffend totaalplaatje dat volledig de wensen van de bewoners beantwoordt.

Interieurplan, Sels Villabouw, the art of living

Raambekleding: Ghislaine Duwaer

Interieurplan, Sels Villabouw, the art of living

Interieurarchitect: Steven van Dooren. Meubels en interieurinrichting: Devos interieur. Open haard: AMA haarden

Kokenwaterkraan: Quooker België. Maatwerk: Gunther Keysers. Hanglamp: Smederij Beirincks. Natuursteen: Abbin Natuursteen

Verwondering en rust

Het aansprekende karakter van de architectuur vertaalt zich ook in het interieurplan. Door het dynamische samenspel van strakke vormgeving en warme materialisering is een heel bijzondere woonsfeer ontstaan, die verwondering oproept en tegelijkertijd een gevoel van rust geeft. Alle woonfuncties zijn in harmonie met elkaar vormgegeven binnen een open en ruimtelijke plattegrond. Ze worden met elkaar verbonden door een zuiver lijnenspel en eenheid in materialisering. Opvallend is ook dat veel interieurelementen los in de ruimte zijn geplaatst.

Schilderwerken: De Waal

Interieurplan, Sels Villabouw, the art of living

Wellness: Hanolux. Natuursteen: Natuursteen Baeken. Saunawand: Smederij Beirinckx

Metalen tussenwand: Smederij Beirinckx. Inbouwplinten: Bminus

Marmeren keuken

De keuken kreeg in het interieurplan een strak, donkerkleurig uiterlijk, uitgewerkt in marmer en houtfineer. Het design is opgebouwd uit een lange kastenwand en een groot kookeiland. De keuken staat in open verbinding met een smaakvol aangeklede eetkamer. De ruimte is onder andere gedecoreerd met fotokunst en een prachtige lamp, die van de eetkamer een sfeervolle plek maken om te dineren.

Interieurplan, Sels Villabouw, the art of living

Rieten dak: Vranken rieten daken. Tuinmeubelen: Tuinmeubelen Bourbon-Sleeckx. Tuinmeubelen: Royal Botania. Ramen, kozijnen: Schüco Belgium NV/SA. Buitendouche: JEE-O

Architectuur en villabouw: Villabouw Sels. Tuinarchitect en tuinaanleg: Van Turnhout-Smidts Tuinarchitectuur bvba

Interieurplan, Sels Villabouw, the art of living

Sfeervolle living met spectaculaire bar

De living is een indrukwekkende ruimte die een duidelijke connectie vertoont met de rest van het interieur, maar tegelijkertijd veel eigenheid bezit. Centraal staat een riante zithoek met royale hoekbank en een uit donkerkleurig hout vervaardigde kastenwand met haard. Aan de andere kant van de ruimte prijkt een andere bijzondere blikvanger: een spectaculaire bar, uitgewerkt in donkerbruin marmer en hout.

 

Gebaseerd op een tekst van Dana Otten geschreven voor magazine nr.2 2020
Fotografie: Jaro van Meerten

_____

Meer projecten zien van Villabouw Sels?