Interieurontwerp, Hemels Wonen, Interieur, Thuis, Huis, The Art of Living

  • Hemels Wonen
  • Koperslager 1
  • 5521 DE Eersel
  • Tel: +31 (0) 497 769 001

Interieurontwerp voor villa | Hemels Wonen

Hemels Wonen heeft passie voor het inrichten en regisseren van de totale woonbeleving. Van nieuwbouwwoning tot verbouwing en van spa tot kantoor: voor elke ruimte bieden we een totaalconcept en een persoonlijke aanpak. Eigentijds design, topmerken, doordachte styling en moderne technieken, vormen de essentie van een uitzonderlijke woonsensatie. Die passie voor interieur is ook terug te zien in dit interieurontwerp.

Warm en speels interieur

Het begint al goed bij deze woning: de locatie. De woning is gesitueerd aan het water. Het exterieur van de woning heeft veel karakter. De opdracht voor Hemels Wonen was om het exterieur en interieur in evenwicht te brengen. En dat is gelukt. De benedenverdieping straalt direct een rijkelijk gevoel uit met een minimalistische opzet. Kenmerkend aan het interieur is warm en speels. Dit waren dan ook twee belangrijke elementen die de klant graag terug wilde zien in het interieurontwerp. De balans is opgezocht; binnen en buiten is één gemaakt. De grote ramen zorgen voor veel daglicht en door gebruik te maken van een bankje in het bloemenraam is de verbinding met buiten echt te voelen.

Kleurenpallet

In de keuken is, voor wellicht sommigen, een gewaagde keuze gemaakt: een sprekende fotowand met bloemen. Deze wand is de leidraad van het kleurpallet dat is toegepast door de gehele woning. De zomerse kleurencombinatie laat de woning spreken en geeft het een levendige, frisse uitstraling. Door de tinten van deze print op subtiele wijze in de accessoires door te trekken ontstaat er rust en eenheid in dit interieur.

Tekst: Hemels Wonen
Fotografie: The Art of Living

___

Boerderij inrichting, hemels wonen, modern, landelijk, hout, stalen deuren

___

Meer projecten bekijken van Hemels Wonen?