Interieur De Keyser

Al vier generaties lang realiseert Interieur De Keyser sfeer, klasse en functionaliteit op een hoogstpersoonlijke manier. Door deze jarenlange ervaring kent De Keyser de toepassingsmogelijkheden en eigenschappen van de beste houtsoorten, stenen en kunststoffen. In het atelier van het interieurbedrijf met hoogtechnologische bewerkingsmachines en het vakmanschap maakt De Keyser projecten perfect op maat.

Informatie over Interieur De Keyser


previous arrow
next arrow

Sandy en Matthias 

Broers Sandy en Matthias zijn als vierde generatie aan het roer van De Keyser. De broers zijn jonge gedreven mensen die open staan voor nieuwe ideeën. Ze proberen hun knowhow continu te versterken met nieuwe materialen en trends.

Totale coördinatie

De Keyser maakt niet enkel projecten voor particulieren, maar ook voor collega interieurbouwers, aannemingsfirma’s of de doe-het-zelver. Bij De Keyser kan je tevens terecht voor het zagen en afplakken van plaatmateriaal. Ook kun je een beroep doen op De Keyser voor de totale coördinatie van uw bouw- of verbouwing. Het interieurbedrijf doet dit in combinatie met zaken die De Keyser zelf uit kan voeren, zoals wanden, plafonds en maatwerkmeubelen en andere zaken zoals ruwbouw, sanitair of elektriciteit.