• SOLARLUX Nederland BV
  • Marie Curiestraat 2
  • 7442 DP  Nijverdal

Intense woonbeleving met glazen serre | Solarlux 

Dehuidigetrendop woongebiedis bouwen met veel glas en openheid. De woning krijgt steeds meer de functie van een relaxoord omte genieten van je vrije tijd en andere mensen tekunnenontmoeten. Maar ook het thuiswerken vraag omaangepasteruimtes in je woning.En om je lekker te voelen in je eigen huis is ruimte, lichten frisse lucht een must.Veel daglicht zorgt voor een aangename ambiance in huis en heeft een positief effectop ons humeur. Niet gek dus dat veel mensen kiezen voor een glazen serre. Solarlux heeft veel expertise in huis op dit gebied en toont hier graag een aantal voorbeelden. 

Haal de natuur in huis 

Al enkele jaren nemen het gebruik van planten en bloemen in huis toe. We willen buiten met binnen verbinden en de natuur in huis halen. Daarmee creëer jeeen fijne en gezonde leefomgeving. Gecombineerd met flexibeleglazenvouwwanden van Solarlux heb je alles wat nuactueel is in de woonwereld.  Met een trendy vouwwandof minimalistische schuifwand´cero´van glashaal je de natuur naar binnen en vergroot je je woonbeleving. Jelaatje woonruimte baden ineen zee van natuurlijk daglicht enjezorgtvoor voldoende ventilatie. De profielen voor een glazen serre zijn ultraslank en gemaakt van de duurzame materialen aluminium, hout of een combi van beiden. Alles wordt op maat gemaakt en je kiest je zelf de kleur de past bij jouw woonstijl.  

Energiezuinig wonen 

Met name bij oudere huizen is de hoeveelheid lucht en warmte die verdwijnt via ramen en deuren niet te onderschatten. Je kan flink besparen op je energiekosten door bijvoorbeeld je achtergevel te vervangen door een nieuwe vouwwand waardoor je een glazen serre krijgt. Deprofielen van de Solarlux systemen zijn super geïsoleerd en de puien zijnvoorzien vandubbel of zelfstripleglas.Met een glazen aan- of uitbouwcreëerje een aangenaam binnenklimaat met natuurlijke warmte die je via het vele glas genereert. Een glazen serre garandeert tevens goedeventilatiemogelijkheden, omdat deglazenvouwwanden royaal geopend kunnen worden.Zo verdien je eenvoudig een deel van je investering terug. Slim! 

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Solarlux

___

Solarlux

___

Meer projecten van Solarlux bekijken?