Insight Out Gardens

Met de Orbo ‘Garden Lounge’ introduceert Insight Out een nieuw concept van ‘outdoor beleving’ zowel voor recreatief als zakelijk gebruik.

Informatie over Insight Out Gardens


Slider-1
Slider-3
Slider-4
Slider-5
Slider-6
Slider-2
previous arrow
next arrow

Orbo’s zijn ronde of ovalen tuinkamers en werkplekken waarin je het hele jaar door – voorzien van alle comfort – van de natuur en het buitenleven kunt genieten. Net als je denkt dat je het qua outdoor ervaring allemaal gezien hebt: luxe tuinmeubilair, veranda’s, tuinoverkapping, tuinkamers, ontdek je de Orbo. Sympathiek van bij de allereerste kennismaking. Met organische vormen die passen in elke tuin en landschap als een perfect verlengstuk van je ‘thuis’.

Een Orbo kan je in de tuin of op je dakterras plaatsen.  Of in het bedrijfsgroen als een speciale out-of-the-box werkplek. Het Orbo ‘buitenkantoor’ voorziet in rustig en gefocussed werken, vrij van storende prikkels en interrupts.  De ‘outdoor’ werker krijgt een ruime en helderewerktafel die baadt in daglicht waarop plaats is voor laptop, smartphone één of twee schermen en zo nodig technologie voor video vergaderen.

Om onze Orbo’s naar waarde en beleving te ‘schatten’ moet je erin plaats nemen. Nu er geen beurzen zijn, kan dat op afspraak in onze toontuin in Bornem, waar onze 6 modellen permanent staan opgesteld.