Inside is out! De comeback van écht tuinmeubilair 

Royal Botania

Tot enkele jaren terug stond de inrichting van de buitenruimte volledig los van het interieur binnenshuis. Vandaag de dag is dat anders, want steeds meer vervagen de grenzen en krijgt het exterieur een indoor look en feel. Hoewel deze trend zich steeds meer voortzet, geeft Royal Botania dit jaar tegengas en zet het aan de hand van een reeks nieuwigheden in op klassiek en authentiek tuinmeubilair. Ofwel gloednieuwe tuin- en terrasmeubelen die niet alleen multifunctioneel en onderhoudsvriendelijk zijn, maar vooral ook het heerlijke outdoorgevoel opnieuw naar buiten brengen. 

Back to basics

Écht tuinmeubilair kan tegen een stootje. Het is zo stevig dat het zelfs tijdens een hardnekkige winterperiode buiten kan blijven staan. De outdoortrends van nu laten zien dat we steeds meer kiezen voor duurzame en onderhoudsvriendelijke materialen om het exterieur mee in te richten. Zo werkt Royal Botania de nieuwe Exes-stoelvariant af met duurzaam teakhout voor die traditionele outdoorcharme. Waar de indoor-outdoorlook vraagt om buitenkussens, maken unieke textielafwerkingen deze overbodig. Voor comfort zonder het gebruik van kussens wordt de Jive-stoel verrijkt met een nieuwe Batyline-zitting en krijgt de Strappy-collectie nieuwe Textilene-sleeves. Het beste van twee werelden ervaren? In de Carés-stoel worden teak en Textilene perfect gecombineerd.

Comfort is key

Comfort speelt een allesbepalende rol in het exterieur van 2024. Het begrip ‘comfort’ omvat niet alleen aangenaam en knus vertoeven, maar het draait ook om gebruiksgemak. Slim tuinmeubilair voert de boventoon en Royal Botania vertaalt dat in onder meer de nieuwe optie voor wielen onder de Styletto lounge toe te voegen. Perfect om deze eenvoudig te kunnen verplaatsen! Daarnaast is de uitklapbare Traverse-tafel praktisch in gebruik. De compacte tafel is afgewerkt met de moderne Pebble-tint en voldoet hiermee aan elke trend op dit moment. Royal Botania sluit af met een driepunter op het gebied van comfort met de automatisering van de Styletto-sunlounger. Niet alleen is het ligbed voorzien van handige wieltjes, het pompsysteem achter de rugleuning garandeert een gemakkelijke en persoonlijke bediening.

Editor: Media Team RRO

Datum: 08-07-2024

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Royal Botania