vouwwand, Solarlux, ruimte, lichtinval, zwembad, exclusief

  • SOLARLUX Nederland BV
  • Marie Curiestraat 2
  • 7442 DP  Nijverdal

Innovatieve vouwwand | Solarlux

Dit gespecialiseerde bedrijf houdt zich bezig met vouwwanden die volledig geïntegreerd kunnen worden in zowel bestaande als nieuwbouw. De huidige woontrend is om buiten en binnen maximaal met elkaar te verbinden. En dat realiseer je perfect met vouwwanden, omdat deze nagenoeg voor 100% te openen zijn in tegenstelling tot een traditionele schuifpui of openslaande tuindeuren. Deze wanden zijn echt een uitkomst omdat ze net zo degelijk ogen als een dichte pui en tevens weinig ruimte in beslag nemen wanneer ze in elkaar zijn geschoven. Dit project van Strategie Architecten bevat zo’n innoverende vouwwand.

Solarlux, vouwwand

Solarlux, vouwwand

Open en modern

Glazen vouwwanden zijn populairder dan ooit! De woonruimte wordt verbonden met de tuin door de glazen vouwwanden van Solarlux. Een vouwwand in de achtergevel of (serre-)aanbouw zorgt voor ruimte, licht en woongenot in uw woning. Een vouwwand biedt veel voordelen: de glaselementen zijn in zijn geheel te openen, belemmeren het uitzicht niet, zorgen voor een moderne uitstraling en zijn uitstekend geïsoleerd. Wat betreft de materialen kunt u kiezen uit hout, aluminium of een combinatie daarvan. Een glazen vouwwand zorgt altijd voor meer lichtinval en een geweldig gevoel van ruimte en vrijheid.

vouwwand, Solarlux, ruimte, lichtinval, zwembad, exclusief

Semi-buitenzwembad

Het achterste gedeelte van het souterrain van deze prachtige woning is bestemd voor de wellness: een infraroodsauna, inloopdouche en een binnenzwembad. De glazen vouwwand is hier geplaatst om het zwembad te verbinden met buiten; zo is het binnenzwembad in een mum van tijd om te toveren tot een semi-buitenzwembad. Is het buiten mooi weer, dan is het fijn om de glazen wand open te zetten. Deze kan helemaal opengeschoven worden, waardoor binnen en buiten één worden. Je loopt zo van het zwembad het verlaagde terras op. Vanwege deze prachtige pui heb je helemaal niet het idee dat je je in het souterrain bevindt. Het zwembad vangt namelijk ontzettend veel licht.

vouwwand, Solarlux, ruimte, lichtinval, zwembad, exclusief

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Jaro van Meerten

___

Solarlux

___

Meer projecten van Solarlux bekijken?