Alpha Industries, revolutionair, infraroodcabine, wellness, thuis, luxe

  • Alpha Industries
  • Stadsheide 27
  • B-3500 Hasselt

Revolutionaire infraroodcabine | Alpha Industries

Met de Chaleur serie was een nieuw, gedurfd en uniek concept geboren.

De infraroodcabine uit de Chaleur serie van Alpha Wellness Sensations ligt het bedrijf nauw aan het hart: het was het allereerste model dat ooit van de tekentafel rolde.

De Chaleur serie

De Chaleur serie van Alpha Wellness Sensantions was destijds enkel verkrijgbaar in de infraroodcabine, een revolutionaire uitvoering die de wellness-wereld deed daveren op haar grondvesten. Niet opmerkelijk dat Alpha Wellness Sensations internationale marktleider is voor nieuwe, trendsettende innovaties in de wellnessbranche. Nu nog altijd zijn de Chaleur cabines kwalitatief van een hoog niveau. Maar in tegenstelling tot het debuut van de serie, zijn de infraroodcabines nu voorzien van de laatste technologische innovaties.

Optimale ontspanning

De Chaleur-S is voorzien van de nieuwste, digitale AASC-sturing, waarbij alles moeiteloos ingesteld kan worden via het touchscreen of via de gratis applicatie op de smartphone. Met het optionele WiFi-pack, kan zijn de technische functies ook van een afstand te bedienen. Handig voor wanneer je de infraroodcabine reeds wilt voorverwarmen. Buiten de Chaleur-S bevat het assortiment ook de uitvoeringen Chaleur-H, Chaleur-BIO, de Chaleur-IR en de Chaleur-S&IR. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen voor zowel binnen- als buitengebruik.

Infraroodcabine op maat

Het Chaleur concept dient vaak als basis voor het maatwerk van Alpha Wellness Sensations waarbij de mogelijkheden nagenoeg onbegrensd zijn. Een heuse privé wellnessparadijs is moeiteloos te creëren door het combineren van bijvoorbeeld de Chaleur-H en een ChaleurS&IR. Eindeloos genieten en ontstressen in een eigen spa, wie wil dat nou niet?

Tekst: Ilona Braat
Fotografie: Alpha Industries

___

Meer projecten zien van Alpha Industries?

Alpha Industries, Alpha Wellness Sensations