• BVL Gietvloeren
  • Dahliastraat 10
  • 6658 XM Beneden-Leeuwen
  • Contact:
  • Tel.: 06-11382159
  • E-mail: aanvragen@bvlgietvloeren.nl

Industrieel interieur met een gietvloer | BVL Gietvloeren

Hoe rauwer hoe beter; dat lijkt de tendens te zijn binnen de industriële stijl op woongebied. Waar voorheen alleen strakke en moderne exemplaren welkom waren in huis, zien we nu juist een liefde voor ouder en robuuster. Gigantische fabriekslampen hangen we boven de eettafel, want we willen die stoere vibe doorvoeren tot in de details. Deuren zijn tegenwoordig van stalen frames met gigantische raamvlakken erin, om maar die openheid te kunnen waarborgen. En als je denkt aan een industrieel interieur, kan je niet om de gietvloer heen. Een gietvloer is eigenlijk gegoten steen en puurder dan dit ga je het niet krijgen. Een gietvloer – zeker met betonlook – geeft vaak het effect van een onafgewerkte vloer die meubels met zwarte stalen frames en kwalitatief leer naar een hoger plan tilt. Het zijn namelijk allemaal natuurproducten die in een contrastrijk geheel nog steeds perfect blenden met elkaar. BVL Gietvloeren vertelt je in deze blog graag meer over de toepassingen van hun gietvloeren.

Modern interieur

Een gietvloer is een prachtige basis voor een modern interieur, ook als je daar industriële elementen aan wil toevoegen. Een belangrijk aspect van het kiezen van een vloer is de kleur. Wanneer je kiest voor een duokleur bepaal je tijdens het gieten samen met de vakmensen van BVL je eigen betonlook en uitstraling. Daarmee krijg je jouw eigen persoonlijke gietvloer. De betonlook zorgt voor een levendig gevoel. De geheel naadloze vloer verbindt ruimtes aan elkaar en brengt eenheid in het interieur van de ruimte. Een gietvloer met een betonlook brengt een stoere en warme sfeer in uw huis. Toch kan een monotone kleur ook heel stoer zijn. Zo’n vloer is één kleur en daardoor heel universeel; passend binnen elke smaak, of het nou gaat om een landelijk of modern interieur. 

Jarenlang plezier

De gietvloeren van BVL zijn geschikt voor alle ruimtes in jouw woning zoals de woonkamer, slaapkamer, keuken en badkamer. Met de gietvloer UV – het paradepaardje van BVL – heb je een vloer waar je jarenlang plezier aan beleeft. Het is zoals iedere vloer even een investering, maar het ook zeker waard! Ben je (tevens) op zoek naar een gietvloer voor bijvoorbeeld in jouw kantoorpand, winkel of showroom? Kijk dan eens naar de gietvloer Comfort. Deze gietvloer is prijstechnisch net wat interessanter, maar volstaat zeker voor deze ruimtes. BVL heeft ook oplossingen voor industriële omgevingen. Verdiep je dan in de gietvloer Epoxy. En als het allemaal te veel informatie is, moet je gewoon even contact opnemen met dit mooie bedrijf! 

 

Tekst: Marlou Overkamp
Fotografie: BVL Gietvloeren

____