Alpha Industries, Indoor Sauna, Wellness

Indoor sauna met lamellen wand | Alpha Industries

Een eigen wellness in huis is een droom van velen, het is een luxe faciliteit waar je heerlijk tot rust kan komen en van kan genieten. Een indoor sauna kan dan ook zeker niet ontbreken in dit plaatje. Deze indoor sauna is prachtig afgewerkt met een lamellen wand en het gehele project is gerealiseerd door architect Koen Thomas.

Een mooi reliëf

Een reliëf wordt gevormd door oneffenheden, het verschil tussen hoogtes en laagtes. Dit patroon is ook terug te vinden in deze ‘slatted’ indoor sauna, welke is opgebouwd uit panelen met hierop lamellen die gelijkmatig op de wanden zijn geplaatst. Door het opgebouwde reliëf krijg je een unieke sauna die de gehele look bepaalt.

Alpha Industries, Indoor Sauna, Wellness

Alpha Industries, Indoor Sauna, Wellness

Een geheel

Ook de omliggende ruimtes maken de wellness helemaal af. Deze hebben een geheel andere uitstraling dan de indoor sauna, maar doen hier zeker niet aan onder. Een voorbeeld hiervan is het prachtige met led lichtjes bekleden plafond en de zandkleurige tegeltjes die luxe en rust uitstralen.

De indoor sauna heeft mooie glazen puien die de openlijkheid van de ruimte accentueren, de andere helft is dicht gehouden er ook nog genoeg privacy is. De verschillende niveaus ogen niet alleen mooi maar geven ook een praktische indeling aan de sauna.

Alpha Industries, Indoor Sauna, Wellness

Klassieke sauna-concept

De lamellen die hier zijn gebruikt zijn in verschillende houtsoorten en afmetingen te verkrijgen. Ieder kan voor een gewenste sfeer en uitstraling zorgen, passen bij jouw wensen, smaak en de rest van het interieur. Op deze manier wordt elke sauna binnen dit model een uniek exemplaar waar je jarenlang van kan genieten.

Alpha Industries, Indoor Sauna, Wellness

____

Tekst: Alpha Industries
Fotografie: Alpha Industries

 

Zouttherapie, zoutgrotten, Alpha Industries, Wellness, Sauna, Wellness@home

 

Meer projecten bekijken van Alpha Industries?