slider1
slider2
slider3
slider4
slider5
slider6
slider7
slider8
slider9
slider10
previous arrow
next arrow

Inarto Architecten

Ontzorgen

Inarto Architecten is een multiprofessionele architectenvennootschap die totaalprojecten realiseert. Aan het roer staan vier persoonlijkheden met een grote diversiteit die samen een sterk complementair geheel vormen. Zij worden geruggesteund door een team van jonge, enthousiaste medewerkers die van Inarto Architecten mee een dynamisch geheel maken. Het bureau ontwikkelt creatieve ontwerpen voor zowel in- als exterieur volgens de meest recente stijlen en technieken, voor zowel particuliere als zakelijke projecten. Het uitgangspunt is het creëren van een omgeving waarin de opdrachtgever echt kan thuiskomen of geïnspireerd kan werken. Daarnaast heeft Inarto Architecten alle expertise in huis om een bouwproject in goede banen te leiden en regelt het bureau indien gewenst ook de selectie van aannemers via aanbestedingen, zodat de klant volledig ontzorgd wordt.

 

___

Alle projecten van Inarto Architecten bekijken?

Landelijke villa

Landelijk met een moderne touch en warme uitstraling. Zo luidde het uitgangspunt voor de realisatie van deze prachtige nieuwgebouwde villa, gelegen in een buitengebied van het Belgische Limburg. Aan Inarto Architecten was de eer om de woonwens tot leven te wekken.

Tijdloos interieur

Een gaaf kantoorproject van de hand van Inarto Architecten vinden we in een prachtig nieuwgebouwd complex in Herentals. In het pand zijn zowel enkele appartementen ondergebracht alsmede het eigen kantoor van het architectenbureau.

Nieuwbouwwoning met optimaal wooncomfort

Wanneer besluit je een woning niet te renoveren maar volledig nieuw te bouwen? Voor de eigenaar van deze Kempense villa was dat niet alleen de uitkomst van een rekensom, want met de afbraak vernietigde hij een aanzienlijk bedrag aan waarde en een huis dat esthetisch van hoge kwaliteit was.

 

Inarto

Inarto Architecten


“Het uitgangspunt is het creëren van een omgeving waarin de opdrachtgever echt kan thuiskomen of geïnspireerd kan werken.”

 

___

Contactgegevens:

  • Inarto Architecten
  • Sint Jobsstraat 214
  • B-2200 Herentals


Web editor: Media team     |

Datum: 06 | okt | 2020


Tags:

Gerelateerde artikelen

Joachim Pevenage

Joachim Pevenage


Joachim Pevenage vertaalt architectuur op maat in gebouwen die een weerspiegeling zijn van de gebruikers…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media

error: Content is protected !!