in-lite outdoor lighting
in-lite outdoor lighting
in-lite outdoor lighting
in-lite outdoor lighting
in-lite outdoor lighting
in-lite outdoor lighting
in-lite outdoor lighting
slider1
slider2
Slider3
Slider4
Slider5
Slider6
Slider7
previous arrow
next arrow

in-lite

in-lite is een jong, Nederlands bedrijf dat toonaangevende LED-buitenverlichting ontwerpt, produceert en verkoopt. De producten zijn te koop via een selectief netwerk van distributeurs, dealers en tuinprofessionals in verschillende landen.

Unhide your garden

in-lite is al 20 jaar meer dan een buitenverlichtingmerk. Het is een bedrijf met een echte missie. Iedere dag zet een team van zo’n twintig enthousiaste medewerkers zich in om buiten bijzonder te maken. Dit wordt gedaan door mooie buitenlampen te ontwikkelen, maar bovenal door zoveel mogelijk mensen te inspireren en te laten zien dat verlichting thuishoort in iedere buitenruimte.

Duurzaam

Bij in-lite wordt al meer dan 20 jaar lang gewerkt aan de missie om duurzame verlichting buiten bijzonder te maken. Omdat het team wil dat iedereen optimaal kan genieten van in-lite buitenverlichting, nemen zij de verantwoordelijkheid om zorg te dragen voor het milieu, de mens en de maatschappij.

Professionals

Een uitgebreid selectief netwerk aan partners en hoveniers hebben precies dezelfde missie als in-lite. Deze professionals worden door het bedrijf zelf getraind in de showtuin en geïnspireerd met bijzondere lichttoepassingen. Samen wordt van iedere buitenruimte een unieke plek gemaakt waar het voor de opdrachtgever volop genieten is.

____

Meer projecten van in-lite bekijken?

 

 

 

 

 

Spectaculaire buitenverlichting

Bij deze Ibizawoning heeft in-lite een lichtplan samengesteld voor de tuin. Door de grondspots bij iedere boom ontstaat er een interessant lichteffect, wat zorgt voor een charmante verlichting in de gehele tuin.

Eersteklas tuinverlichting

Exclusiviteit zit hem in de details. Wanneer je tuinverlichting wil aanschaffen voor je high-end woning en tuin, rij je niet even langs de bouwmarkt. Als je dit goed wil aanpakken, schakel je een professional in. De vertrouwde expert op dit gebied in Nederland is in-lite.

Hoogwaardige tuinlampen

Een mooie tuin maakt je huis helemaal af. Maar wat maakt jouw mooie tuin dan helemaal af? Echte liefhebbers vinden de tuin vaak in de avond op zijn mooist, omdat je dan prachtige accenten kan leggen met licht. De tuinlampen van in-lite is van kwalitatief Nederlands design.

Zweedse tuin met tuinspots

Dat schoonheid universeel is, blijkt meteen uit dit prachtige voorbeeld waar vooral de tuinverlichting van in-lite tentoongesteld wordt. Tijdens het ontwerp en de aanleg van deze prachtige tuin is hard gewerkt aan het realiseren van een rustgevende tuin met de juiste accenten. Het resultaat is meer dan geslaagd.

Aantrekkelijke tuinverlichting

De tuinverlichting zorgt ervoor dat deze beleving in de avond doorgaat.

Adembenemende groene tuin

De eerste reactie op het aanschouwen van deze groene tuin is gemakkelijk te voorspellen: je bent sprakeloos. Deze gigantische woning met compleet glazen achterzijde is een zeer ingenieus ontwerp met een fantastische uitstraling. De mogelijkheden tot het genieten van de groene oase rondom de villa is letterlijk eindeloos. Bij een tweede aanschouwing valt het wellicht snel op dat de charme van de groene tuin te danken is aan het weldoordachte lichtplan.

Avondverlichting voor tuin aan het water

Verlichting is in de avond van essentieel belang. Ze bepaalt de setting, ze kleurt je tuin en sfeer en zij bepaalt waar je accenten op wil leggen. Het mooie bedrijf in-lite begrijpt dit tot in de puntjes en weet altijd een prachtig lichtplan te realiseren.

Tijdloos buitengenot

Wetenschappelijk onderzoek toont het belang van tijd buiten doorbrengen aan: het zorgt onder andere voor stressvermindering. Ook scherper en creatiever denken en een betere mentale gezondheid zijn voordelen van tijd buiten doorbrengen. En hiervoor hoef je geen grote acties te ondernemen; een kwalitatieve tuin die tijdloos buitengenot weet te leveren is al meer dan voldoende.

Charmante moderne tuin

Wonen in de stad heeft ontzettend veel voordelen: je staat altijd in contact met andere mensen, het winkelcentrum is om de hoek en je hebt volop keuze waar je een hapje gaat eten. Stadsmensen vertoeven er graag, omdat de stad hun het gevoel geeft dat ze echt léven. Toch is het soms wel heel prettig om je toch even te kunnen onttrekken aan alle drukte.

Tuin met waanzinnige designverlichting

Het vooraanzicht van deze magnifieke, strakke villa is waanzinnig; zeker wanneer de avond valt. Designverlichting is een uniek onderdeel van de buitenruimte. Ze zorgt voor magie en meer mogelijkheden, zodat je ook in de avond van de tuin kunt genieten.

Buitenverlichting tot in detail

Beroemd inspirator Trent Shelton heeft een mantra die probleemloos op een mooie tuin te leggen is: Plant the seed, trust the process. Als je dit simpel wil vertalen, komt de boodschap erop neer dat een tuin realiseren veel investering en aandacht vereist, wat kan leiden tot een prachtig resultaat. Die investering vertaalt zich naar het gebruik van kwalitatieve materialen, duurzame beplanting en een doordacht lichtplan.

Prestigieuze tuinverlichting

Tuinverlichting is een serieuze trend van 2020. Alle tuintrends zijn erop gericht om binnen met buiten te verbinden. Complete tuinverlichting zorgt ervoor dat het leven in de avonduurtjes niet verplicht naar binnen over hoeft te gaan. Met fatsoenlijke verlichting is alles buiten mogelijk: van sporten tot eindeloos dineren.

Exclusief lichtplan

Bij het ontwerpen van een lichtplan zijn eigenlijk drie elementen van belang: contrast, kleur en afstand. Het mooiste effect ontstaat door het contrast tussen licht en donker. Vaak is een lichtplan er dan ook op gericht om hier en daar wat uit te lichten.

Exclusieve tuinverlichting

Bij het ontwerpen van een tuin rijst al snel de vraag wat te doen met de verlichting. Wanneer je ervoor kiest om je tuin te verlichten, kan je 24/7 ervan genieten. De donkere nacht biedt licht de ruimte om accenten te leggen op de schoonheden van de tuin. in-lite design biedt de helpende hand bij het samenstellen van een lichtplan.

Prachtig verlichte bostuin

Deze bijzondere woning staat op een prachtige locatie in Zeist. Vanuit de tuin kijken de bewoners overdag uit op een prachtige bospartij. Het was dan ook duidelijk dat er een tuin moest komen die perfect past in deze natuurlijke omgeving. Zij riepen hulp in van  Heart  for  Gardens  die samen met in-lite lab een bostuin creëerde die niet alleen overdag, maar ook ’s avonds natuurlijk en magisch is. De slimme verlichting van in-lite speelt – zoals je kan zien – hierin een grote rol.

 

in-lite


“We zijn een bedrijf met een missie. Iedere dag zet een team van zo’n twintig enthousiaste medewerkers zich in om buiten bijzonder te maken.

 ___

Contactgegevens:

  • in-lite design B.V.
  • Stephensonweg 18
  • 4207 HB Gorinchem


Web editor: Media team     |

Datum: 08 | dec | 2020


Tags: , , ,

Gerelateerde artikelen

SAPA by Hydro


SAPA by Hydro Combineer design met efficiëntie en energiezuinigheid voor uw ramen en deuren Ramen en deuren moeten naadloos aansluiten bij de architectuur en geven karakter aan de woning. Details zijn belangrijk. Terwijl je investeert in mooi design, bespaar je op energie en denk je aan het milieu. Naast een mooi design, biedt SAPA ramen […]

Loxone

Loxone


Loxone is een totaaloplossing op vlak van home & building automation…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media

error: Content is protected !!