Imposante villa met grote raampartijen en donkere kozijnen

FMPplus

Corona leerde om het huiselijke genoegen nog meer te gaan waarderen. Het was alsof de bewoners van deze villa dit aanvoelden. Zij maakten vlak voor de coronatijd plannen voor deze schitterende villa. Een woning die een prima illustratie is van het principe vorm volgt de functie. Deze villa biedt namelijk ruimte voor een bowlingbaan, een binnenzwembad met wellness, een fitnessruimte en een ondergrondse garage met autolift. Het is dan ook in één oogopslag duidelijk dat de vorm en indeling van de schitterende villa bepaald zijn door de bezigheden van zijn bewoners. Toch heeft de woning een moderne, karakteristieke uitstraling. Dat komt mede door het vooruitstekende deel, maar ook door de grote kozijnen die door FMPplus werden geplaatst.  

Grote raampartijen 

Zodra je voor deze imposante villa staat valt de modernistische bouwstijl direct op. Strakke lijnen, een plat dak, een duidelijke vormentaal en grote glazen raampartijen, ze vormen de woning. Een gedeelte van de gevel bestaat uit wit pleisterwerk dat de donkere kozijnen prachtig weet te benadrukken. En dat is maar goed ook, want het andere gedeelte van de villa bestaat volledig uit grote glazen raampartijen. Ze zorgen ervoor dat de omgeving tot diep in de woning kan binnen treden en creëren op deze manier een verbinding met de buitenruimte. Ook binnen komen de grote raampartijen met donkere kozijnen goed tot hun recht. Het interieur werd namelijk volledig afgestemd op het exterieur.  

Over FMPplus

De kozijnen van FMPplus werden gebruikt om deze waanzinnige villa te voorzien van grote raampartijen. Het bedrijf is dan ook al jarenlang een begrip in de wereld van het exclusieve schrijnwerk. Het maakt niet uit om wat voor een project het gaat FMPplus heeft voldoende kennis en expertise om er een groot succes van de maken. Daarnaast beschikken ze over een eigen team dat ieder ontwerp tot in de kleinste details uitwerkt, het gaat dan ook altijd over design op maat.  

Editor: Media team

Datum: 22-09-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Jaro van Meerten