kasteelvilla, magnus villas, the art of living, villa

  • Magnus Villas
  • Hoogbuul 30
  • 2250 Olen, België

Imposante, landelijke kasteelvilla | Magnus Villas

In een rustige villaomgeving in Noord-Antwerpen ligt deze kasteelvilla. Deze imposante, landelijke woning is gelegen in een groene omgeving. Voor deze villa heeft Magnus, in goede samenspraak met de bewoners, gekozen voor een tijdloze realisatie. De wensen van de klant staan centraal. Met veel liefde voor het ontwerp werd het architecturale en het interieur verfijnd.

Landelijke realisatie

Deze riante kasteelvilla is opgetrokken met Beerse recuperatiesteen en een licht voegsel. Deze kleur van het lichte voegsel werd in samenspraak met de klant samengesteld. Het buitenschrijnwerk van de villa is gemaakt van hout. De poort en deur, uitgevoerd in hout Afrormosia, versterkt de landelijke uitstraling. Dit houtsoort is qua duurzaamheid top en past perfect bij de landelijke realisatie van deze kasteelvilla. Op het dak zie je natuurleien, van de excelence – cupa reeks. Het dak wordt verder gekenmerkt door de speling in dakvolumes, elke ruimte heeft een ander gevoel en het uiterlijk van de villa, dat blijft fris.   

kasteelvilla, magnus villas, the art of living, villa

De route naar een kasteelvilla

Familiebedrijf Magnus Villas werkt samen met architecten die hun strepen verdiend hebben. Het ontwerp moet liefde op het eerste gezicht zijn. Vanuit het ontwerp zorgt Magnus Villas voor een gedetailleerde en duidelijke offerte. In deze offerte zit standaard een 3D interieurbegeleiding. De indeling van de ruimtes moet logisch zijn en volgens de wens van de klantDe interieurarchitecten van Magnus Villas trekken ook de ruimte op in 3D, zodat jij jouw toekomstige villa qua beleving prefect kan inschatten. Na de indeling van de ruimtes komen de moodboards en materiaalkeuzes aan bod. Je gaat bijvoorbeeld met de interieurarchitect naar een leverancier van marmer. On site wordt jouw kasteelvilla begeleid door een hoger opgeleide projectleider met ervaring. Achter de schermen werkt Magnus Villas allemaal in functie van een realisatie naargelang jouw droom. Magnus Villas, dat is villabouw.  

 

TekstRedactie The Art of Living
Fotografie: Magnus Villas

____

____

Meer projecten van Magnus Villas bekijken?