imore

imore is opgericht in 2014 en gevestigd in Oostmalle. Ze realiseren, naast woningen, ook kantoren en winkelruimtes. Het is het bureau van interieurarchitecten Jelle van Laer en Hanne Aerts. Deze zelfverzekerde en ambitieuze interieurarchitecten hebben elk hun eigen specifieke ervaring, capaciteiten en achtergrond. Daarmee streven ze naar een consistente verbinding tussen exterieur en interieur.

Informatie over imore


imore, interieur, design, interieurontwerper
imore, interieur, design, interieurontwerper
imore, interieur, design, interieurontwerper
imore
imore
imore
previous arrow
next arrow

Logische harmonie

Het bedrijf kent dan ook de slogan ‘Architectural simplicity from INSIDE’. Hier wordt mee bedoeld dat het voor hen een absolute logica is dat het interieur in harmonie is met de buitenkant van de woning. Het interieur is nooit op zichzelf staand en moet altijd gezien worden in combinatie met het exterieur. Dit terwijl ze natuurlijk interieurarchitecten zijn.

Rustgevend geheel

Voor het overkoepelende architecturale concept, willen ze dan ook vroegtijdig betrokken worden bij het project. In de door hen gerealiseerde interieurs, wordt er voornamelijk gebruik gemaakt van kwalitatieve, warme en eerlijke materialen. Hun voorliefde voor wit komt ook ruimschoots terug, net als de zichtassen en natuurlijke lichtinval. Door de combinatie van deze elementen ontstaat er elke keer weer een rustgevend geheel met een pure uitstraling.