Idyllisch buitenleven met tuinmeubelen: de natuur maakt het exterieur 

Royal Botania

Met een passie voor het buitenleven en geïnspireerd door de pracht van de natuur, vertegenwoordigt Royal Botania een verzameling tuinmeubelen, parasols en verlichtingsoplossingen die naadloos opgaan in de natuurlijke omgeving. De buitenruimte staat synoniem voor de natuur. Niet alleen omdat deze omgeven wordt door groen, maar ook omdat de tuinmeubelen voorzien zijn van een natuurlijke toets. Zo bestaan de meubelen uit organische vormen, een rustiek kleurenpalet, weefwerk en duurzame materialen die een nieuwe betekenis geven aan de landelijke inrichting. Het resultaat is een haast idyllische oase waarin je kunt ontsnappen aan de alledaagse drukte en ongestoord kunt versmelten met de natuur.

Natuurlijk zitten: uitgebreide stoelencollectie met natuurlijke elementen

Geniet van en laat je omringen door de pracht van de natuur. Royal Botania neemt elementen van de natuur mee in het uitgebreide stoelenassortiment. Zo wordt het frame van de Carés buitenstoel gemaakt van duurzaam teakhout en is afgewerkt met geweven Batyline-vezelfs. Het patroon van het weefwerk in combinatie met de warmte van het teakhout geeft de stoel een harmonieuze uitstraling die enkel in de natuur terug te vinden is. Ook de bestaande Exes outdoorstoel krijgt vanaf nu een uitvoering in teak, net zoals de nieuwe Mambo-dining en -low dining stoelen.

De zon achterna

Tijdens warme zomerdagen leven we op het ritme van de zon. We staan op bij het eerste daglicht en genieten van de energie die de zonnestralen ons geven. In de zomer is het dan ook heerlijk vertoeven in de buitenlucht en daarom mag een ligstoel voor ontspanning niet ontbreken. Comfort en natuurlijke schoonheid smelten samen in de nieuwe Zenhit-ligstoel. Het eenvoudige, maar hedendaagse design straalt elegantie uit, terwijl het teakhout en de kleuren de natuur weerspiegelen. Met de handige wielen zoek en vind je de zon wanneer je het nodig hebt. Liever loungen in gezelschap? De Mambo-twin seat beschikt over een gezellig design die elke hoe keen graad warmer maakt.

Kleuren van de natuur

De natuur bestaat uit een overvloed aan kleuren. Toch is het voornamelijk het beige kleurenpalet dat voor natuurlijke ontspanning in de buitenlucht zorgt. De trendy Pebble-kleurafwerking van Royal Botania is nu ook beschikbaar in de Samba-buitenstoel. Deze afwerking gaat gepaard met het elegante touw, waardoor een camouflage-effect ontstaat. De stoel verdwijnt namelijk nog net niet in de natuur. Daarnaast is ook de Traverse-tafel in ‘Pebble’ verkrijgbaar. Het uitklapbare model is gebruiksvriendelijk en volledig aan te passen aan de outdoor setting. Hierdoor zet je niet alleen je exterieur, maar ook de natuur naar je eigen hand.

Editor: Media Team RRO

Datum: 03-06-2024

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Royal Botania