Hulpia Architectuur
Architektuurburo Dirk Hulpia
Architektuurburo Dirk Hulpia
Hulpia Architectuur
Architektuurburo Dirk Hulpia
Architektuurburo Dirk Hulpia
previous arrow
next arrow

Hulpia Architecten

Dirk Hulpia studeerde van 1977 tot 1982 aan het Hoger Architectuur Instituut in Gent. In 1982 startte hij als zelfstandig architect en zes jaar later richtte hij BVBA Architektuurburo Dirk Hulpia op. Inmiddels bestaat het bureau uit zes architecten die samenwerken aan de bouwoplossing van zowel residentiële als openbare projecten. Hierbij wordt de nadruk gelegd op het creëren van hedendaagse en unieke projecten die beantwoorden aan de wens van de klant.

Bij alle projecten wordt gestreefd naar het creëren van architecturale en technische meerwaarde in gebouwen, met een wisselwerking tussen architectuur en interieur. De eigen interieurafdeling helpt de klant tijdens de zoektocht naar materialen, kleuradviezen, inbouwmeubilair en sferen. Hoewel de meeste projecten een modern karakter hebben, zijn allen warm en aangenaam van sfeer. Juist die combinatie maakt de projecten van het bureau bijzonder populair.

___

Alle projecten van Hulpia Architecten bekijken?

 

Dirk Hulpia


“We proberen met ieder project iets geheel nieuws neer te zetten, zoals de combinatie tussen een hedendaagse en een modernistische bouwstijl uit de jaren ‘30”

___

Contactgegevens:

  • Architektuurburo Dirk Hulpia
  • Rabotstraat 63
  • 9940 Evergem

 


Web editor: Juultje Peels     |

Datum: 19 | okt | 2020


Tags: , , , ,

Gerelateerde artikelen

Joachim Pevenage

Joachim Pevenage


Joachim Pevenage vertaalt architectuur op maat in gebouwen die een weerspiegeling zijn van de gebruikers…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media

error: Content is protected !!