shutters, JASNO, houten shutters, raambekleding

  • JASNO
  • Lange Voren 25
  • 5521 DC Eersel

Houten shutters | JASNO

Shutters zijn bijzonder functionele, stijlvolle én tijdloze raambekleding. Shutters zijn ook nog dé ideale zonwering voor binnen om licht en privacy te regelen, bijvoorbeeld om een laagstaande zon buiten te houden. Je kunt de lamellen kantelen en zo in elke gewenste stand draaien. De panelen kan je bijvoorbeeld ook geheel openzetten. Zo zet je het zonlicht in één beweging naar jouw hand. Deze moderne woning, volledig ingericht naar het ontwerp van Lab32 Architecten, is stijlvol aangekleed met de shutters van JASNO.

Onderscheidend

Het is de emotie van het Portugese tintje en de moderne eigentijdse architectuur die deze villa in Zuid-Nederland zo onderscheidend maakt. Perfecte lijnen en geciviliseerde klasse, maar ook scherpe lijnen en fantastische zichtlijnen, in de door een natuurpark omgeven woning. Een iconisch vormgegeven villa die aan alle eisen voldoet. De villa en het ontwerp weerspiegelen letterlijk het karakter van de hoofdbewoners: de vrouw des huizes is tevens de interieurarchitecte van dit project. De luxe villa is een ontmoeting tussen kunst, smaak en esthetiek. Exclusieve raambekleding kan hier uiteraard niet ontbreken. JASNO heeft hier subtiele zonwering geleverd.

shutters, JASNO, houten shutters, raambekleding

Subtiel

In de living is een gehele wand bekleed met hout, waardoor je enorme lengte krijgt in de ruimte. De shutters die geplaatst zijn in de raampartij die haaks staat op de houten wand zijn subtiel van dikte en hebben dezelfde zwarte kleur als de kozijnen. Deze shutters mogen de aandacht niet wegleiden van de artistieke elementen van de woning. Daarbij blijf je een doorzicht houden in de woning, wat ook echt een wens was van de bewoners.

shutters, JASNO, houten shutters, raambekleding

Alle mogelijkheden

De tweede partij shutters is te vinden in de langwerpige ruimte die grenst aan de keuken. De keukentafel is zeer royaal en biedt alle mogelijkheden. Belangrijk hierbij is dat je een krant kunt lezen zonder dat je verblind wordt door een felle zon. Ook deze partij shutters is subtiel, niet belemmerend en optimaal in alle gewenste standen te bedienen.

shutters, JASNO, houten shutters, raambekleding

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Jaro van Meerten

___

JASNO

___

Meer projecten bekijken van JASNO?