jasno, jaloezieën, the art of living

  • JASNO
  • Lange voren
  • 5521 DC Eersel

Houten jaloezieën met monocommano-ketting | JASNO

In een tijd waar comfort en stijl een belangrijke rol spelen op interieurgebied breidt ook JASNO zijn collecties uit. Zo introduceerden ze in 2019 de gemotoriseerde blinds met ladderkoord en ladderband. Deze elektrische houten jaloezieën zijn eenvoudig te bedienen door middel van een afstandsbediening of via een app op je smartphone. Maar er is meer… JASNO voegt een nieuwe optie toe aan de blinds, namelijk blinds met monocommando-ketting. De term klinkt wellicht wat ingewikkeld, maar het principe is heel simpel; met deze optie bedien je de houten jaloezieën namelijk door middel van één kunststof ketting. Dat wil zeggen dat de lamellen met dezelfde ketting zowel op te trekken als te tuimelen zijn. Hoe handig!   

jasno, jaloezieën, the art of living

Voordelen van monocommando-ketting

Het voordeel van blinds met monocommando-ketting is dat je minder kracht nodig hebt voor het optrekken van de lamellen. Ook zijn deze blinds strakker afgewerkt doordat er slechts één bedieningsmechanisme naast de houten jaloezieën hangt. Het oog wil natuurlijk ook wat. Blinds met een moncommando-ketting zijn bovendien standaard voorzien van de kindveilige JASNO-hanger. JASNO introduceerde de met een octrooi bezegelde hanger in 2016. In de hanger zit een mechanisme wat ervoor zorgt dat de ketting wordt doorgesneden wanneer er druk op de lus komt. Zo wordt verstrikking voorkomen. Dezelfde kindveilige hanger is standaard gemonteerd bij hun folds (vouwgordijnen) en swings (verticale lamellen). 

jasno, jaloezieën, the art of living

Meer over JASNO

Ze zijn stijlvol, tijdloos, functioneel en een pronkstuk bij elk raam en in elk interieur. De shutters van JASNO passen voor elk badkamerraam, dakraam, draai-kiep-raam, in de serre en erker, of deze nu hoekig of rond is. Maar ze hebben nog meer toepassingen: shutters kunnen ook toegepast worden voor openslaande deuren of als kastdeuren. Maatwerk is standaard bij JASNO. Alle shutters worden op maat gemaakt, zijn leverbaar met of zonder verticale bedieningsstok in verschillende lamelmaten en met diverse opties, zoals een vouw- of schuifrail, scharnierende of geschakelde panelen en bediening via een lat of via de lamellen zelf. 

Meer weten? Wil je meer weten over onze blinds met monocommando-ketting? Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies of kom langs in onze showroom. Een JASNO dealer bij je in de buurt helpt je ook graag verder.

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: JASNO

____

____

Meer projecten van JASNO bekijken?