Hout & Living

Of het nu een overkapping, tuinpaviljoen, poolhouse, gastenverblijf, carport, boothuis, veranda of tuinhuis betreft, ten alle tijden komt het oude ambachtswerk naar boven doordat Hout & Living de eeuwenoude authentieke houtverbindingen, zoals ‘pen en gat verbinding’ hanteert en de klassieke bouwtechnieken beheerst.

Informatie over Hout & Living


previous arrow
next arrow

Houten bijgebouw

Bij Hout en Living staan uw wensen en verlangens centraal. Zij denken graag met u mee en bieden u een exclusief op maat gemaakt bijgebouw aan waarin uw wensen omgezet worden in een stijlvol geheel. Oude geleefde dakpannen, een rietgedekt dak of een leien dak geven een landelijke sfeer aan de bijgebouwen. De staanders opgebouwd op hardstenen sokkels. Ook het gebruik van stalen kozijnen zorgt voor een exclusieve en luxe uitstraling. Wat dacht u van een ingemetselde open haard die op koudere dagen en late avonden een behaaglijke warmte uitstraalt.

Werkwijze

De werkwijze van het bedrijf is simpel, helder en duidelijk. Zodat de opdrachtgever volledig wordt meegenomen in het proces van ontwerp tot aan realisatie. Als eerste zal er een persoonlijk gesprek plaatsvinden waarbij er wordt gekeken naar de woonsituatie, de wensen, de voorkeuren en bovenal welke functie het bijgebouw zal gaan vervullen. Vervolgens worden er diverse ontwerpen geschetst en voorgelegd. Het meest geschikt ontwerp wordt geproduceerd en geplaatst. Dit proces is volledig in de regie van een vakkundig en professioneel team.

Hout en Living laat u op deze manier genieten van de specifieke charmes van elk seizoen. Graag nodigen ze u uit voor een kennismakingsgesprek om de mogelijkheden voor uw persoonlijke situatie te bespreken. Laat u inspireren door de eindeloze mogelijkheden en beleef de intense rust van het betere buitenleven.