slidernieuw
slider2
slider1
slider5
slider3
slider4
slidernieuw2
previous arrow
next arrow

Hotbath

Italiaans vakmanschap

Het succesverhaal van Hotbath begon met fonteinkraan Dude, maar groeide al snel uit tot een complete serie kranen. Inmiddels bestaat het assortiment uit badkamer-, toilet- en keukenoplossingen voor elke stijl. Met maar liefst zeventien series, waarvan veertien kranenseries en een uitgebreide lijn met accessoires is er voor ieder wat wils.

De productie van de kranen en accessoires vindt plaats rond het Ortameer in Italië. Hier zijn simpelweg de beste kraanspecialisten ter wereld gevestigd. Zij staan bekend om hun jarenlange ervaring in metaalbewerking, verchromen, thermostaat technologie en assemblage.

Duurzaam

Onze producten zijn energiebesparend en duurzaam, dankzij het Flower Power System en het EcoAir System. Het Flower Power System zorgt er voor dat de kranen koud water geven in de neutrale stand. Zo gaan de kranen dus ongemerkt zuinig om met warm water. Verder zorgen bijna al onze douchesets voor een waterbesparing tot wel 50% dankzij het innovatieve EcoAir System.

Hoogwaardige techniek

Ook zijn vrijwel al onze kranen uitgevoerd met kwalitatief hoogwaardige binnenwerken van Flühs Drehtechnik. ’s Werelds meest innovatieve bedrijf op het gebied van binnenwerken. Je krijgt van ons dan ook maar liefst 10 jaar garantie op de binnenwerken van Flühs! Daarnaast onderscheiden onze kranen zich door het revolutionaire 3 + 3 inbouwsysteem. Deze kranen kunnen op maar liefst drie verschillende manieren gemonteerd worden.

 

___

Alle projecten van Hotbath bekijken?

Hotbath


“Op zoek naar innovatieve, luxueuze sanitair oplossingen? Bij Hotbath helpen we je graag het maximale uit je badkamer, toilet en keuken te halen!”

 

___

Contactgegevens:

  • Hotbath BV
  • Jan van Galenstraat 25
  • 3115 JG Schiedam
  • Nederland


Web editor: Media team     |

Datum: 18 | jan | 2021


Tags:

Gerelateerde artikelen

Loxone

Loxone


Loxone is een totaaloplossing op vlak van home & building automation…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media

error: Content is protected !!