in-lite outdoor lighting, buitenverlichting, groene tuin

  • in-lite design
  • Stephensonweg 18
  • 4207 HB Gorinchem

Hoogwaardige tuinlampen| in-lite

Een mooie tuin maakt je huis helemaal af. Maar wat maakt jouw mooie tuin dan helemaal af? Echte liefhebbers vinden de tuin vaak in de avond op zijn mooist, omdat je dan prachtige accenten kan leggen met licht. De tuinlampen van in-lite is van kwalitatief Nederlands design. Dat betekent dat de verlichtingselementen van kwalitatief materiaal zijn gemaakt dat weerstand weet te bieden aan ieder seizoen van het jaar. Daarnaast is in-lite ook energiezuinig en duurzaam. Omdat er veel met LED-verlichting wordt gewerkt, is de verlichting geen aanslag op het milieu. De aanleg is simpel en flexibel. Het mooiste aan de service van in-lite is dat ze jouw tuinverlichting met bediening via een app kunnen aanbieden.

in-lite outdoor lighting, buitenverlichting, groene tuin

Kwalitatieve materialen

Je hoeft geen grote buitenruimte te hebben om hem een sfeervol en exclusief gevoel te geven. In deze stadstuin in Utrecht, ontworpen door Erwin Stam, is gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. De keramische tegels, de hardhouten schuttingen, de schaduwrijke planten en de potten van Atelier Vierkant geven hem een luxueuze maar toch knusse uitstraling. De tuinlampen tussen de beplanting en onder de bomen versterkt dit gevoel waardoor de bewoners ook in de avonduren van hun buitenruimte kunnen genieten.  

in-lite outdoor lighting, buitenverlichting, groene tuin

Architect Erwin Stam

Of je nu houdt van een strak belijnde, een weelderige, een landelijke of urban chique tuin; Erwin Stam ontwerpt en realiseert ruimtelijke tuinen met gevoel voor comfort die precies zijn aangepast aan jouw persoonlijke wensen. Het vormgeven van een tuin vraagt om meer dan een mooi idee. Door te spelen met ruimte en licht, de keuze van de juiste beplanting, het gebruik van duurzame materialen en het benutten van kleuren ontstaat een tuin die tot de verbeelding spreekt. Een mooi voorbeeld van ingenieuze tuinlampen zijn wel de minispots die zowel in als naast de riante bloempot zijn geplaatst, waardoor het licht van meerdere kanten en toch onopvallend aanwezig is. 

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: in-lite

___

___

Meer projecten bekijken van in-lite design?