Loungemeubelen, Buitenmeubilair, Tuin loungeset, Design tuinmeubels, Borek, Tuinmeubelen

  • Borek Nederland
  • Bedrijfsweg 7
  • 5061 JX Oisterwijk

Hoogwaardige loungemeubelen | Borek

Een sterk lijnenspel, vele contrasten en een hoge mate van kwaliteit en duurzaamheid. Dit zijn enkele kenmerken die centraal staan in dit ontwerp van VVR Architecten. Bij een exclusieve woning als deze hoort natuurlijk ook een tuin waar het heerlijk genieten is. De loungemeubels zijn verzorgd door Borek en maken het perfecte plaatje helemaal af.

Subtiele overgang

De meeste ruimtes in de woning zijn in een open plattegrond vormgegeven, waarbij een sfeervolle haard zorgt voor een subtiele onderbreking en knusheid. De achterzijde van de woning is volledig in glas uitgewerkt, zodat er een ultieme relatie met de buitenomgeving ontstaat. Vanuit de aangrenzende tuin, met een prachtig terras met loungemeubels en een zwembad, genieten de bewoners van een uniek uitzicht op het natuurgebied en het meer.

Loungemeubelen, Buitenmeubilair, Tuin loungeset, Design tuinmeubels, Borek, Tuinmeubelen

Permanent vakantiegevoel

De prachtig aangelegde tuin zorgt ervoor dat de bewoners elke dag kunnen genieten van de buitenruimte en omliggende natuur. Het unieke uitzicht maakt het in combinatie met de steeds veranderende natuur een prachtig plekje om te wonen. De loungemeubels van Borek zijn uitgevoerd in lichte kleuren waardoor ze een prachtig contrast vormen met de grijze tegels en het donkere hout van de woning. De bewoners omschrijven de woning en tuin niet voor niets als een permanent vakantiegevoel.

 

Loungemeubelen, Buitenmeubilair, Tuin loungeset, Design tuinmeubels, Borek, Tuinmeubelen

Eindeloos combineren

Borek is dé specialist op het gebied van parasols en buitenmeubilair. Het bedrijf geeft de tuin karakter en brengt hem tot leven. Met buitenmeubelen die de woonvertrekken verbinden met de tuin worden binnen en buiten optimaal met elkaar gecombineerd. In deze tijden van eindeloos combineren met kleuren en prints, is alles op elkaar afstemmen een gewaagde keuze. Een uniform kleurenpalet oogt erg rustig en maakt het aanzien tijdloos, zoals ook bij de loungemeubels van dit project.

 

 

Tekst: Yasmin Mooren
Fotografie: Jurrit van der Waal

___

Meer projecten bekijken van Borek?