LED Technologie, Orbit Lighting, led verlichting, armaturen, Tublr familie

  • Orbit Light Studio BV
  •  
  •  
  •  

LED Technologie | Orbit Lighting

De Tublr familie van Orbit Lighting bestaat uit hoogwaardige architecturale armaturen met een onderscheidend asymmetrisch ontwerp. Massief bewerkt aluminium en een elegante kokervorm zorgen voor een gedurfde uitstraling. Tublr armaturen zijn gebouwd om lang mee te gaan, dankzij de LED Technologie en het modulair systeem van Orbit.

Opbouwmodel

Al meer dan twintig jaar ontwikkelt Orbit Lighting architecturale high-end verlichtingssystemen voor het hogere segment. De Tublr Medium Sideways zijn het nieuwste lid van de familie. Het betreft een opbouwmodel dat past in ieder interieur, tegen plafond of muur. Het armatuur is richtbaar en dankzij het unieke dubbele scharnier is het ook toepasbaar op lage plafonds.

LED Technologie, Orbit Lighting, led verlichting, armaturen, Tublr familie

De nieuwste LED technologie

De Tublr armaturen zijn voorzien van hoogwaardige materialen en ze kunnen eenvoudig worden geüpgraded naar de nieuwste LED technologie. Alle Tublr producten hebben bovendien een krachtige, mooie lichtbundel die kan worden gedimd tot een zachte, warme gloed. Om de sfeer van de omgeving verder te verbeteren, zijn er diverse maatvoeringen beschikbaar met lensoptiek voor ultrasmalle bundels, dim-to-warm technologie en diversen kleurcombinaties.

Ontdek de Tublr familie op www.orbit-lighting.com

Tekst: Orbit Lighting
Fotografie: Orbit Lighting

____

 

LED Technologie, Orbit Lighting, led verlichting, armaturen, Tublr familie

____

Meer projecten zien van Orbit Lighting?