Loxone | intercom, the art of living

  • Loxone Benelux BV
  • Gebroeders Van Raemdonckstraat 1B/C
  • 2560 Nijlen

Hoogwaardige intercom | Loxone

Zeg “hallo” tegen de Loxone Intercom. Een elegant design, absoluut tijdloos en praktische functionaliteiten: graag stellen we (wellicht) ’s werelds mooiste video intercom voor. Ontwikkeld in Duitsland zorgt de Loxone Intercom voor een (bouw)leven lang plezier. Hij voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen en wordt vervaardigd uit de meest hoogwaardige materialen en componenten.

Kenmerken van de Loxone Intercom:

Moderne HD-camera, hoogwaardige micro en onzichtbare luidspreker.
De moderne HD-camera maakt een onvervormde en heldere kijk mogelijk dankzij zijn royale 120° groothoeklens. De hoogwaardige microfoon, beschermd dankzij een dun membraan, zorgt steeds voor de beste stemkwaliteit. De nieuwste luidsprekertechnologie en het specifiek ontwikkeld geluidsconcept met innovatieve luidsprekerbegeleiding zorgen voor luidsprekers die onzichtbaar zijn en voor een kristalhelder geluid.

Geïntegreerde proximity sensor

Wanneer iemand de intercom nadert, ontwaakt deze automatisch uit stand-by modus. Bovendien kan deze sensor dankzij zijn openingshoek van 27° en een reikwijdte tot 2 meter ook voor tal van andere zaken worden gebruikt.

Gebruik van duurzame materialen

Het elegante design wordt gerealiseerd door gehard echt glas en de satijnen look door de keramische afwerking. De intercom zal niet verweren of vergelen!

Elegante kleuren

Elegant en puur: de Loxone Intercom is beschikbaar in de kleuren wit en antraciet.

Loxone | intercom, the art of living

Spatwaterdicht

De Loxone Intercom is gecreëerd voor buitengebruik en is aan alle zijden beschermd tegen spatwater (beschermingsklasse IP 44).
Flexibel toegangssysteem
De intercom kan gecombineerd worden met de nieuwste generatie NFC Code Touch. Het bijpassende en stijlvolle montageframe zorgt voor een mooie samenvloeiing van de twee componenten. Zo vormen ze visueel en functioneel het perfecte duo.
Op deze manier wordt een uitgebreid en ultraflexibel toegangssysteem met NFC-lezer en numeriek codeklavier gerealiseerd.

Meer functionaliteiten:

– Toegang vanop afstand: open de deur zelfs wanneer je afwezig bent of bekijk de bezoekersgeschiedenis op een later tijdstip
– Text-to-speech boodschap: stel een spraakboodschap in om af te spelen wanneer iemand aanbelt, bv. “Ik ben nu niet thuis, maar zet het pakje maar in de garage, dank je wel!”
– Rich push notifications: zie reeds op jouw vergrendelscherm wie er aan de deur staat
– Intelligente deurbel: stel een stille lichtbel in wanneer de kinderen in bed liggen
– Persoonlijk geluid: niet langer de klassieke “ding dong”

Ontdek de nieuwe Loxone Intercom op de Loxone website. Graag nog andere producten en functionaliteiten van Loxone ontdekken? Boek dan nu een gratis en vrijblijvende Experience Tour in de demowoning van Loxone Benelux.

 

Tekst: Monique Jansen
Fotografie: Loxone

___

Aesy Liften

___

Meer projecten bekijken van Loxone?