Historisch pand met modern interieur

Sels Villabouw

Wat jarenlang een topluxe hotel was, gelegen op een schitterende plek, is vandaag de dag omgetoverd tot bijzondere woonomgeving met diverse appartementen. De huidige bewoners genieten hiervan vooraanstaand wonen met prachtig uitzicht en een modern interieur dat volledig naar eigen wens is aangekleed. Onder leiding van Villabouw Sels, verantwoordelijk voor de transformatie en het interieur van enkele appartementen, werd een van de woningen recentelijk in een nieuw jasje gestoken. De bestaande klassieke context vulde het bedrijf aan met een modern-internationale woonbeleving, waardoor het interieur helemaal op de nieuwe bewoners is toegeschreven. 


Villabouw

Modern interieur, Sels Villabouw, luxe, The Art of Living

Een passend interieur

Met het ontwerp en de realisatie van het prestigieuze project wist het deskundige bedrijf de grandeur van weleer opnieuw tot leven te brengen in een concept van eigentijds en luxueus wonen. Tevens werd ieder appartement van een passend interieur voorzien. Na de verhuizing van een van de bewoners kreeg Villabouw Sels opnieuw de vraag het interieur te verzorgen. Door de hoogwaardige realisatie en begeleiding van Villabouw Sels zijn ook de aankleding en afwerking van het allerhoogste niveau. Kortom: een appartement waarin de schoonheid van het leven volledig omarmd wordt! 


Vernieuwd appartement

Modern interieur, Sels Villabouw, luxe, The Art of Living

Woning vol verrassingen

Het vernieuwde appartement is een toonbeeld van modern en luxueus wonen, dankzij een strakke vormentaal, vele bijzondere custom designs en het gebruik van rijke materialen. In combinatie met de hoge plafonds, de grote raampartijen en de bijzonder smaakvolle aankleding, heeft het interieur hierdoor een internationale allure gekregen. De woning blijkt bovendien vol verrassingen: zo is in de wandkast in de stijlvolle living op onzichtbare wijze een deur naar een mainsuite gecreëerd, wat een fijn gevoel van privacy geeft. In de spiegelwand in de entree zit een deur verstopt die toegang biedt tot een prachtige tv-kamer met luxe wijnkamer.

Editor: Media team

Datum: 14-02-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Dana Otten geschreven voor Hardcoverboek 2022

Editor: Media team

Datum: 14-02-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Germán Bourgeat