High-end raambekleding zet de toon, JASNO, the art of living

  • JASNO
  • Lange Voren 25
  • 5521 DC Eersel

High-end raambekleding zet de toon |JASNO

Enkele jaren geleden werd een voormalige sigarenfabriek omgetoverd tot een hoogwaardig appartementencomplex. Voor deze transformatie werd het schitterende pand, dat een monumentenstatus heeft, vakkundig herontwikkeld en opgedeeld in drie penthousewoningen plus een winkelruimte op de begane grond. The Art of Living mocht binnenkijken bij een van de prachtig gerenoveerde appartementen, die zich kenmerkt door een bijzonder aansprekende, warme woonsfeer. Vooral op de master bedroom is flink uitgepakt met mooie materialen: exclusief natuursteen van Lion Stone, deurbeslag van Intersteel en als kers op de taart maatwerk raambekleding van JASNO.

Suite met thuiswellness

Het appartement telt twee slaapkamers: een gastenverblijf met eigen badkamer en balkon en een riante main suite, grenzend aan een loggia. In deze laatstgenoemde slaapkamer waan je je in een luxe vijfsterrenhotel. Te midden van de ruimte pronkt een groot bed vanwaar je via de gecreëerde loggia uitzicht hebt op de groene omgeving achter het pand. Daarnaast bevindt zich in dezelfde ruimte een langwerpig wastafelmeubel met twee luxe spoelbakken. Direct daarachter is een en suite badkamer gelegen, die gerust een thuiswellness genoemd mag worden, met een inloopregendouche en royaal bad. Deze ruimte heeft het hoogste afwerkingsniveau dat we kennen. Om deze heerlijke ruimte volledige privacy te verlenen heeft JASNO hier shutters geplaatst als raambekleding.

High-end raambekleding zet de toon, JASNO, the art of living

Het paradepaardje van JASNO

Ze zijn stijlvol, tijdloos, functioneel en een pronkstuk bij elk raam en in elk interieur. De shutters van JASNO passen voor elk badkamerraam, dakraam, draai-kiep-raam, in de serre en erker, of deze nu hoekig of rond is. Maar ze hebben nog meer toepassingen: shutters kunnen ook toegepast worden als openslaande deuren of als kastdeuren. En maatwerk is standaard bij JASNO. Alle shutters worden op maat gemaakt, zijn leverbaar met of zonder verticale bedieningsstok in verschillende lamelmaten en met diverse opties, zoals een vouw- of schuifrail en bediening via een lat of via de lamellen zelf. Het opvallendste kenmerk aan de JASNO shutters valt juist niet op: de verzonken scharnieren.

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Jaro van Meerten

____

____

Meer projecten van JASNO bekijken?