open haard, metalfire, sfeervol, gashaard, vuur, the art of living

  • Metalfire
  • Noorwegenstraat 28
  • 9940 Evergem (België)

High end gesloten gashaard met uitstraling | Metalfire

De Avenue vertegenwoordigt de  gesloten gashaarden met hoog rendement  in het  Metalfire-gamma. De sleutelwoorden zijn comfort en gebruiksgemak, gepaard met een  adembenemend vlammenspel  en ongekende sensaties.

open haard, metalfire, sfeervol, gashaard, vuur, the art of living

>Innovatief

De Avenue-collectie introduceert betekenisvolle en uitgebreide innovaties in de gesloten gasgestookte Metalfire-reeks. Rekeninghoudend met de feedback van zowel installateurs als gebruikers, brengt de Avenue stapsgewijze verbeteringen aan op het gebied van installatiegemak, gebruiksgemak en service. Hij is efficiënter dan ooit tevoren en heeft een design dat eigentijds en onbetwist mooi is.
open haard, metalfire, sfeervol, gashaard, vuur, the art of living

Hoog rendement

The Avenue staat voor de gasgestookte hoogrendement gesloten haarden in het Metalfire assortiment. De sleutelwoorden zijn comfort en gebruiksgemak, vergezeld van een adembenemend vlammenspel en ongekende sensaties.

>Onbetwistbaar mooi

The Avenue staat voor gesloten gashaarden in het Metalfire assortiment. Denk aan comfort en gebruiksgemak met een verbazingwekkende weergave van vlammen en een geweldig geheel nieuw gevoel! Stel je bovendien een gepersonaliseerde haard voor, omringd door onze op maat gemaakte concepten.

Tekst: Marlou Peters-Overkamp
Fotografie: Peter Baas

___

___

Meer projecten bekijken van Metalfire?

Haard: Metalfire
Project: Studie liv (www.studioliv.nl)