Het resultaat van een renovatie: royale raampartijen

Group Ceyssens

Er vond een grondige renovatie plaats om van dit huis een parel te maken. Binnen het nieuwe exterieur ontwerp van A.R.T. Architecten spelen de grote raampartijen van Group Ceyssens een erg belangrijke rol. Dit betekent dat er zowel op de bovenverdieping als op de benedenverdieping minimalistische schuiframen zijn geïnstalleerd en dat ook het poolhouse wordt omgeven door een fantastisch minimalistisch hoekschuifraam. Hierdoor heeft de woning een uniek uiterlijk gekregen en kunnen de bewoners nu royaal genieten van veel daglicht.

Grote raampartijen 

Een eerste aanzicht toont direct dat grote raampartijen een belangrijke rol spelen voor het interieur. Een grote glaspartij aan de voordeur geeft de woning direct wat meer cachet en zorgt voor meer authenticiteit. Door gebruik te maken van minimalistische ramen wordt het zicht niet beperkt en kan de omgeving eenvoudig zijn weg naar binnen vinden. Hierdoor kan niet alleen genoten worden van het licht, maar ook van de omgeving.  

Voor alle weersomstandigheden 

Zoals al werd benoemd werd het poolhouse, na de renovatie, voorzien van minimalistische ramen met grote glaspartijen. Het minimalistisch hoekschuifraam kan volledig geopend worden. Dit betekent dat de bewoners met alle weersomstandigheden optimaal van het zwembad kunnen genieten. Daarnaast zorgen verschillende screens ervoor dat de ramen in de achtergevel van de woning afgedekt kunnen worden. Dit zorgt voor een aangename binnentemperatuur tijdens de warme zomermaanden.

Meer over Group Ceyssens 

Group Ceyssens is al heel wat jaren toonaangevend in de glasindustrie. Ze hebben aan tal van mooie projecten mee mogen werken en hebben zelfs internationale projecten op hun naam staan. Ondanks de groei die ze doormaken blijft het bedrijf flexibel inspelen op de wensen van de particulieren en professionele klanten.  

Editor: Celine Jacobs

Datum: 20-10-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Tim van de Velde