Het perfecte ligbed en de mooiste tuinset 

Outdoor Furniture

De eerste zonnige dagen van dit jaar hebben we alweer gehad. Grote kans dat je jouw opgeslagen tuinmeubilair al naar buiten hebt gesleept. Ben je tot de conclusie gekomen dat je eigenlijk wel toe bent aan nieuw meubilair, of heb je bijvoorbeeld door de aanleg van een nieuw terras vooral behoefte aan een uitbreiding van je tuinmeubilaircollectie? Verken dan eens de topmerken van dit moment, zoals Borek, Royal Botania en Studio Piet Boon. Bij deze grote namen ben je verzekerd van prachtig design en ongekende kwaliteit. Of je nou op zoek bent naar het perfecte ligbed of de mooiste tuinset, bij onze topmerken vind je meer dan je nodig hebt!  

Ligbed, tuinset, The Art of Living
Funsui loungeset: YOI

Organische vormen 
Designmeubilair voor buiten wijkt tegenwoordig maar weinig af van binnenmeubilair. Alles wat we voor ons interieur samenstellen en aanschaffen, kan je nu in één lijn doorzetten naar buiten. Doordat veel buitenmeubilair op steeds meer aspecten bekleed wordt, heb je niet alleen mooier meubilair, maar ga je ook op het gebied van comfort erop vooruit. De Styletto Lounge van Royal Botania bijvoorbeeld is een compleet beklede buitenbank waarmee je een warme buitenliving creëert. Dit groene exemplaar is fris, maar gaat wel mooi op in het groen van je tuin. De Organix Lounge komt uit hun excellente lijn en heeft nog weer zoveel meer te bieden. Vooral de organische, ronde vormen zijn zeer uniek en bepalen daarmee echt het karakter van de ruimte waarin het meubilair geplaatst wordt.  

Inzetten op design 

Naast loungebanken, heb je natuurlijk ook mooie tuinsets waaraan je kan ontbijten, lunchen of dineren. Buiten eten geeft altijd een extra dimensie aan de smaak, dus hierop inzetten creëert echt een diepere buitenbeleving. STRAK Studio’s komt deze zomer met een designset waarvan de stoelen een zeer open karakter hebben. De ontwerper heeft gespeeld met touw- en staalelementen, waardoor de stoelen een industrieel karakter hebben gekregen. Als je meer wil inzetten op het designelement, kan je als verrassing ook gaan voor de doorzichtige stoelen van Vondom; een prachtig statement. Een laatste eyecatcher die we jou niet willen onthouden zijn de ligbedden van Mr. Blue Sky: naast het zwembad een vast ligbed, in het zwembad een drijvend ligbed! 

Ligbed, tuinset, The Art of Living
Lounge fauteuil ‘De Globe’. Verkrijgbaar in twee verschillende maten en kan voorzien worden van een draaionderstel: Palletwood Interiors
Ligbed, tuinset, The Art of Living
De Shape Sunbeds nodigen uit tot urenlang genieten van relaxte zonnige dagen. Verschillende outdoor stoffen kunnen gecombineerd worden voor de romp, het rugkussen en kussen: Palletwood Interiors
Ligbed, tuinset, The Art of Living
GROW STAY SPIRIT: BLOMUS
Ligbed, tuinset, The Art of Living
De Solero Vaticano. Geïnspireerd op de koepel in het Vaticaan: Solero Parasols
Ligbed, tuinset, The Art of Living
BENTE: Studio Piet Boon
Ligbed, tuinset, The Art of Living
BENTE: Studio Piet Boon
Ligbed, tuinset, The Art of Living
Sofaset Aspen: SUNS
Ligbed, tuinset, The Art of Living
Loungeset Tovara: SUNS

Editor: Media team

Datum: 18-05-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art Of Living