YOI, Tuinmeubelmerk, tuinmeubelen, Borek

Het nieuwe tuinmeubel-merk YOI | YOI Furniture

Relaxen moet niet alleen goed zijn, maar ook mooi. Deze collectie is van Nederlandse bodem en de Europese ontwerpen hebben een vleugje Oosterse mystiek. Waarin Japan de inspiratiebron is. YOI staat voor ‘goed’, zo ben je zen met comfortabele bekleding. YOI is het nieuwe tuinmeubel-merk voor ontspanning in je eigen tuin. 

Aantrekkelijk

De tuinmeubelen van YOI zijn aantrekkelijk geprijsd en het zitcomfort is ultiem. Er is gebruik gemaakt van moderne combinaties in de materialen. Zo is er bijvoorbeeld aluminium, touw en teakhout gecombineerd. Alle series van het tuinmeubel-merk YOI hebben namen uit de Japanse taal, deze zijn afkomstig uit de natuur. 

YOI, Tuinmeubelmerk, tuinmeubelen, Borek

Boom

Boom, oftewel ‘KI’ in het Japans. Deze serie heeft een luchtige frame gecombineerd met lichte kussens. Deze zijn volledig vuil- en waterafstotend, dus kunnen deze het gehele jaar buiten staan. Kenmerkend aan deze serie in antraciet aluminium van het tuinmeubel-merk zijn de ronde spijlen 

Zomer

Comfortabele elementen in zwart aluminium met gevlochten delen in de rug is kenmerkend voor deze serie. De modulaire serie ‘NATSU’ geeft altijd een zomers gevoel. Deze set is extra bijzonder door bijbehorende de side table en de salontafel. Het teakhouten blad van deze tafels met een oriëntaals lijnenspel geven de echte finishing touch. Ook deze set wordt geleverd met comfortabele kussens die vuil- en waterafstotend zijn.  

YOI, Tuinmeubelmerk, tuinmeubelen, Borek

Zee

De serie ‘UMI’ is vergelijkbaar met de grote oceanen. Deze bevatten namelijk vele geheimen. Dit maakt de serie van dit tuinmeubel-merk mystiek en ondefinieerbaar. Dit wordt veroorzaakt door de verticale lamellenstructuur van het gevlochten touw, wat soms onderbroken wordt. Deze collectie is verkrijgbaar in de kleuren donkergrijs en groen. De serie is een echte eyecatcher door de ronde vorm en het dominante, comfortabele kussen. 

YOI, Tuinmeubelmerk, tuinmeubelen, Borek

Fusie

Een fusie van verschillende materialen is terug te zien in de serie ‘YUWAA’. Deze serie is minimalistisch, waarbij de kunst van het weglaten perfect is toegepast. De YUWAA set is in de kleuren wit en donkergrijs verkrijgbaar in combinatie met teakhouten elementen. Dit geeft een warme uitstraling en geeft een goed contrast aan de tuinmeubelen. Dit is echt heerlijk om in te ontspannen! 

YOI, Tuinmeubelmerk, tuinmeubelen, Borek

 

 

Tekst: Silke van de Geijn
Fotografie: YOI

____

 

YOI

 

____

Meer projecten zien van YOI?