Het innovatieve schuifdeursysteem van Xinnix

Xinnix Door Systems

De bewoners van deze waanzinnige woning kozen voor een kleurrijk, maar minimalistisch interieur. Hierdoor ontstond een interessante inrichting, die de persoonlijkheid van zijn bewoners vertegenwoordigd. Om ervoor te zorgen dat alle elementen binnen het interieur hun functie vervullen maar geen stoorzender zijn in het verdere ontwerp, kozen zij onder andere voor schitterende schuifdeuren. Deze deuren zijn enorm functioneel, nemen geen ruimte in beslag en hebben een spraakmakend design. Recent kunnen deze schuifdeuren voorzien worden van een uitneembare rail. Zo kan deze er ook na installatie probleemloos terug uitgehaald worden om bijvoorbeeld geschilderd te worden. We vertellen je er graag meer over.  

Innovatieve deursystemen 

Deze uitneembare rail is een toevoeging aan het X5 gamma van Xinnix Door Systems en beschikt over een softopen en softclose systeem. Door hier gebruik van te maken wordt de deur zowel bij het openen als het sluiten afgeremd en zal hij niet ontzettend hard dichtklappen. Daarnaast is de deur die je ziet op de afbeelding te openen met het push to open systeem. Het deurblad is bij deze deuren, zoals al werd benoemd, volledig in de wand weggewerkt. Het push to open systeem is onzichtbaar geïntegreerd in de rail en zorgt ervoor dat de deur zonder enig probleem uit de wand gehaald kan worden.  

Meer over Xinnix 

Xinnix Door Systems staat bekend om het ontwerpen, creëren en produceren van deursystemen voor binnendeuren. Het gaat om deuren die gelijkliggen met de wand en daardoor ook wel kozijnloze binnendeuren of onzichtbare deuren genoemd worden. De deursystemen van Xinnix worden keer op keer netjes verwerkt in het deurdesign, waardoor een naadloos resultaat realiteit wordt. Het maakt niet uit of je een draaideur, schuifdeur of een pivoterende deur wenst, Xinnix heeft altijd de geschikte oplossing.  

Editor: Media Team RRO

Datum: 20-07-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Xinnix Door Systems