Het gemak van Cardok: van een luxe auto lift tot de Cardok Carturn 

Cardok

Naast het plaatsen van een luxe auto lift voor een ondergrondse garage levert Cardok ook andere slimme oplossingen. Denk hierbij aan de Cardok Carturn. Bezit je een bovengrondse garage met een kleine oprit? Dan kan het lastig zijn om de auto te keren of te draaien. Behalve dat je verschillende manoeveres moet uithalen om de auto te keren, is het ook niet goed voor de bestrating van je oprit. De oplossing: de Cardok Carturn.

Een draaischijf die volledig opgaat in je tuinontwerp

De Cardok Cartun is een draaischijf die op de oprit wordt verwerkt, de draaischijf dient als iedere andere oprit maar heeft als extra feature dat deze kan draaien. Dit draaiplatform systeem zorgt ervoor dat je wagen snel draait naar de gewenste richting. De Cardok Cartun kan zo worden verwerkt dat deze helemaal in het exterieur van je tuinontwerp opgaat. Zo kunnen dezelfde buitentegels worden geplaatst zodat er een samenhangend geheel ontstaat. De draaischijf kan dus worden afgewerkt met hetzelfde bestratingsmateriaal als de rest van de oprit.

Cardok Carturn in de garage

Naast het buiten plaatsen van een Cardok Cartun, kan deze oplossing ook binnen worden geplaatst in je garage. Want net zoals een kleine oprit, kan een kleine garage ook problemen veroorzaken wat betreft het keren van je auto. Bovendien is dit erg handig als je graag aan auto’s sleutelt. Net zoals buiten kan de draaischijf in dezelfde materialen als het de rest van de vloer in de garage worden verwerkt. Cardok maakt enkel gebruik van de meest geavanceerde technologieën.

Laadcapaciteit en maatwerk

Het in de grond geïnstalleerde draaiplatform systeem heeft een laadcapaciteit van 2.500 kg bij een diameter van 5 meter. Bij een grotere diameter tot 8 meter zijn er mogelijkheden tot grotere laadcapaciteit. De draaischijf wordt volledig op maat gemaakt volgens de wensen en behoeften van de klant.

Editor: Media Team RRO

Datum: 01-07-2024

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Cardok