shutters op maat, the art of living, blend window fashion

  • Blend Window Fashion
  • Koperhoek 124
  • 3162 LA Rhoon
  • Contact:
  • Tel.: 010 482 11 00
  • E-mail: info@blendwindowfashion.com

Herenhuis met shutters op maat | Blend Window Fashion

Shutters  zijn toepasbaar in iedere woonstijl. Ze bieden een meerwaarde voor ieders woongenot, zo ook in dit prachtige herenhuis. Over iedere ruimte in huis is nagedacht, witte  en  zwarte  shutters, met een voel- en zichtbare nerfstructuur met een verborgen bediening. Raambekleding met een hoge afwerkingsgraad geven dit herenhuis duidelijk een strakke afwerking. Deze shutters op maat zijn geleverd door Blend Window Fashion, een bedrijf dat graag meedenkt in het proces en weet hoe op maat gemaakte  shutters de perfecte uitstraling bieden.

Witte shutters

Alsjede woning binnentreedt, valt je oog direct op de prachtigewittevouwrailshutters.De vouwrail is net zo breed gemaakt als deachterpui, zodat je geen verstoord beeld krijgt door afgekapte lijnen.Door het verschuiven van de panelen zorgen dezeshuttersop maat voor een mooie envrijedoorgang naar de tuin. En met het kantelen van de lamellen creëer je een fijne lichtinval of privacy. 

shutters op maat, the art of living, blend window fashion

Chique master bedroom

Stijlvol, romantisch met een chique uitstraling, dat is het gevoel dat je wilt hebben in een slaapkamer. En dat krijg je direct als je deze slaapkamer inloopt.De kleur zwart met een nerfstructuur is toegepast in de slaapkamer en inloopkast om precies die lookandfeel te geven aan deze ruimtes.Metshutterscreëer je de gewenste lichtinval in de slaapkamer. Ze zijn niet verduisterend, maar wel vochtbestendig en isolerend en dit is heel prettig tijdens de zomermaanden.

Gepersonaliseerde raambekleding

In deze woning was het de bedoeling om alleen te kiezen voorshuttersin de woonkamer en keuken, maar na het zien van de mogelijkheden en deinformatievoorzieningis besloten om de gehele woning te voorzien vanshutters.Shutters kunnen naar eigen wens en stijl gekozen worden, zo pakt alles precies zo uit hoe je het wenst. Het belangrijkste wat gecreëerd is in deze woning is dat het nu als een thuis voelt! Met de juiste raamdecoratie voelt alles als een warme jas om je heen.  

shutters op maat, the art of living, blend window fashion

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Blend Window Fashion

___

___

Meer projecten bekijken van Blend Window Fashion?