Helga Interieur Architectuur

Subtiel of groots. Hoe je het ook wenst, Helga Interieur Architectuur geeft de bestaande elementen in uw woning opnieuw kleur en sfeer. Zij tovert uw slaapkamer, badkamer, keuken of woonkamer om tot een plek waar het aangenaam vertoeven is. Daarbij gaat ze te werk met oog voor detail en respect voor authentieke elementen.

Informatie over Helga Interieur Architectuur


Helga Interieur Architectuur
Helga Interieur Architectuur
Helga Interieur Architectuur
Helga Interieur Architectuur
Helga Interieur Architectuur
Helga Interieur Architectuur
previous arrow
next arrow

Projectproces

Helga neemt het project stevig in handen: van het eerste gesprek, over het ontwerpen, uittekenen tot de uiteindelijke oplevering. Haar professionalisme en enthousiasme maken haar tot een ideale partner om jouw werf te begeleiden. Het nauwkeurig afstemmen van prijs en planning is daarbij cruciaal. Jij kunt ondertussen op beide oren slapen.

Opleiding en ervaring

Helga Spaey studeerde in 1999 af als interieurarchitect aan het Henry van de Velde Instituut in Antwerpen. Ze ging aan de slag bij verschillende architectenbureaus en verdiende haar strepen bij winkelinrichtingen. In 2008 werd het tijd om haar eigen interieurarchitectenbureau vorm te geven. Zo ontstond Helga interieur en architectuur, een creatief interieurarchitectenbureau voor kleur- en woonadvies, renovatie, verbouwingen en totaalprojecten.

Visie en missie

Helga kijkt met een open blik naar interieurarchitectuur en vertaalt de wensen naar de werkelijkheid. Daarbij betreedt ze vaak nieuwe paden en laat ze zich inspireren door een waaier aan mogelijkheden. Hoe groot of klein uw project ook is, Helga zorgt voor een wonderlijk eindresultaat, perfect volgens de vastgelegde planning en het afgesproken budget.

Team Helga

Al deze werkzaamheden voert ze niet alleen uit. Haar team bestaat verder uit twee man sterk. Allereerst Bert De Ridder als interieurarchitect. Hij heeft veel kennis en ervaring opgedaan binnen diverse domeinen, zoals lichtadvies en projectmanagement badkamerrenovatie. Lotte Eggers is de jongste telg van het team en haar specialisatie is ontwerpen in detail. Functionaliteit is haar startpunt, waarbij ze de esthetische waarde niet uit het oog verliest.