heaters, heatstrip, the art of living

  • Heatstrip Europe
  • Tolstraat 17a
  • 7482 DC Haaksbergen

Heaters inbouwen in je overkapping | HEATSTRIP®

Oriëntatie is van essentieel belang bij het ontwerpen van een huis. De bewoners van deze villa op het Oost-Vlaamse platteland hebben de klok rond optimaal nut van het daglicht. Bovendien is er vanuit elke ruimte, zelfs vanuit de badkamer en inpandige sauna, een prachtig zicht op de weidse omgeving. Sommige villa’s lijken in de omgeving gedropt; deze lijkt organisch vergroeid met de omgeving. De zwemvijver in de tuin is fenomenaal. Logisch dus dat ook het terras met overkapping erop ingericht is om dat uitzicht altijd tot je te kunnen nemen, inclusief heaters van HEATSTRIP® om ook op frisse avonden buiten te kunnen zitten.

De rust van een waterpartij

Het is een waanzinnige villa met een interessant interieur, maar de grootste verrassing is echter wel de tuin. De tuinarchitect maakte van de sloop gebruik om de tuin beter te laten opgaan in het omliggende landschap. Een wat droeve sloot kreeg het aanzien van een beek, wuivend riet en wilgen markeren de overgang van het gazon naar de weiden maar vormen geen afpaling. De overgang is volkomen vloeiend. Voor het oog komt er geen eind aan de tuin, doordat markeringen als hekken en heggen opzettelijk zijn weggelaten. Ook de zwemvijver past perfect in de waterrijke omgeving en stelt de bewoners in staat zowel te zwemmen als van een onderwatertuin te genieten. In de koudere maanden hoeven ze bovendien nooit op een afdekzeil te kijken. 

heaters, heatstrip, the art of living

Meer over HEATSTRIP®

HEATSTRIP® is dé innovatieve terrasverwarmer en is speciaal ontwikkeld voor het verwarmen van verschillende binnen- en buitentoepassingen. De elektrische terrasverwarmers van HEATSTRIP® hebben een hoge output en kunnen zorgen voor een effectieve en energiezuinige comfortverwarming voor buiten- (overdekt en deels open) en binnenruimtes. Naast elektrische terrasverwarmers heeft HEATSTRIP® ook een fraaie terrasverwarmer op gas. De door Thermofilm ontwikkelde HEATSTRIP® is uiterst efficiënte elektrische terrasverwarming, die in tegenstelling tot veel andere heaters zeer energiezuinig is. De heatstrips zijn ultradun, geven geen scherpe rode gloed af en kunnen op een groot aantal verschillende locaties worden gebruikt.  

heaters, heatstrip, the art of living

 

Tekst: Marlou Peters-Overkamp
Fotografie: Patrick Verbruggen & Jaro van Meerten

___

Heatstrip, terrasverwarming

___

Meer projecten bekijken van HEATSTRIP?