Haarden


Artikelen

Meer over Haarden

Meer sfeer in huis?

Knisperend vuur, een mooi vlammenspel en het gevoel van warmte. Dit allemaal met een sfeerhaard, naast gezelligheid ook een mooie aanvulling binnen het interieur. Ben jij opzoek naar die extra sfeer, warmte en boost voor je interieur, dan kan een haard niet missen!

Je komt na werk thuis en geniet bij binnenkomst gelijk weer van alle meubels in huis, wel mis je wat extra sfeer. Door het aanschaffen van een kachel of haard kan deze extra gezelligheid en warmte toegevoegd worden. Het opwarmen van het huis in de koudere dagen is het primaire doel van een haard. Wat is er nu gezelliger dan ’s avonds met vrienden en familie de bank op te duiken met het geluid van fikkende vlammen en de warmte die je langs je lichaam voelt stromen. Een gezellige sfeer en daarnaast ook een moment van ontspanning. Kom helemaal tot rust na een lange dag op kantoor. Pak er een wijntje of kop thee bij, een spannend boek en geniet van een moment voor jezelf, klinkt dat niet heerlijk?!

Een ander voordeel van het aanschaffen van een haard is de energiebesparing. Zet regelmatig de haard aan en verbruik op deze manier minder energie. De hoogte van de energiebesparing hangt natuurlijk af van het type haard of kachel.

Ben je momenteel opzoek naar een haard dan weet je misschien niet waar je moet beginnen met zoeken. Ook deze markt is enorm gegroeid en het aanbod is erg breed. Kies je voor bio-ethanol haarden, dan kies je voor een vuurspel dat eenvoudig ontstaat en voor veiligheid.  Wanneer je deze haard aan wil steken vul je de brandkamer met bio-ethanol, vervolgens steek je hem aan. Het vlammenspel zal binnen 10 minuten op gang komen, geniet nu heel de avond van de warme lucht en gezelligheid. Naast de bio-ethanol haard zijn er nog vele andere keuzes. Zo kennen we de houthaarden, gashaarden en elektrische haarden. Ga opzoek naar de haard die voldoet aan jouw wensen en het beste aansluit binnen het interieur.

De winterperiode breekt aan, je werkdag zit erop, je rijdt door de kou terug naar huis en onderweg bel je je partner op met de vraag om de haard alvast aan te steken. Je komt thuis aan loopt door de sneeuw naar de voordeur en komt binnen in een heerlijk verwarmd huis. Je trekt je pyjama aan, zet een kop warme chocomelk en duikt de bank op. De TV gaat aan en ondertussen geniet je van het knetterende geluid en het mooie vlammenspel. Je kan helemaal tot rust komen en morgen een frisse nieuwe dag beginnen.